vivacom – пореден опит да стана клиент

vivacom - пореден опит да стана клиент е заглавието на статията - моят сблъсък с компанията. Още първата оферта, която получих, се оказа грешна. 

vivacom ме излъгаха още с първата оферта

С 'големите компании' -  банки (Как станах заложник на Райфайзен банк), институции, съм изградил желязно правило:

Комуникация в писмен вид!

Миналата седмица подадох запитване към vivacom за прехвърляне към тях на номер от А1 или за придобиване на абсолютно, нов.

Получих следната оферта:

От Vivacom Web Requests <WebRequests@vivacom.bg> на 27.7.2022 19:40
Детайли Текстово
Уважаеми Господин Манахов,

Благодарим ви, за съобщението до Vivacom.

След проведен с вас разговор, можем да предложим следното.

За бизнес клиент можем да предложим тарифа Unlimited 50. Офертата е валидна при пренос на номер, както и нова активация.

· Unlimited 50 21,99лв/30,99лв. Цените са с ДДС. Цената 21,99лв се заплаща за първите 12 месеца от договора, след това 30,99лв. Тарифата има неограничени МБ на максимална скорост. Скоростта се ограничава до 50mbps. Има дневна квота в рамките на разумно потребление – 100 ГБ. Включва неограничени национални минути, СМС и ММС, както и 200 минути към дестинация ЕС. Към тарифата може да се ползва субсидия за устройство, според актуална ценова листа към момента на сключването на договора.

За интернет можем да предложим оферта:

· Fibernet 100 16,80лв. с ДДС. Скорост на download/upload – 100/70 . Договора е за 24месеца. Оборудването се предоставя от Vivacom.

За да заявите пренос на номер, може да посетите офис на Vivacom или да се поръча през нас, като договора се доставя с ЕКОНТ. Смяна на собственост може да се заяви само на място в офис на Vivacom.

Благодарим ви, за интересът към услугите на Vivacom.

Преди малко ми се обадиха, че объркали офертата

Отнасяла се за настоящи клиенти. Това не ми попречи да обясня на г-на, че още не сме сключили договор и вече съм подведен. Той се извини, държа се дружелюбно, но това не променя факта, че аз съм излъган. По всяка вероятност възмущението ми е провокирало следния отговор:


От Vivacom Web Requests <WebRequests@vivacom.bg> на 2.8.2022 17:48
Детайли Текстово
Здравейте , господин Манахов,

Във връзка с Вашето запитване и както беше уточнено в разговора който проведохме, бихме искали да потвърдим, че сме подали заявка към мобилен консултант за желани от Вас оферти и очаквайте обратна връзка.

Благодарим Ви за обратната връзка.

С уважение
С.Йовчев
Vivacom Обслужване на клиенти


В моя бизнес в Танграм медия груп ЕООД, също допускам грешки, но компенсирам с отстъпка от цената, доставка за моя сметка, накратко нещо, което ще неутрализира отрицателното отношение на клиента спрямо мен и компанията. Например - закъснял съм с доставката на магнити за хладилник - доставям ги за моя сметка. Вместо две табели от винил, сме разпечатали една. Или ще направим отстъпка от следващ печат флаери. Но винаги компенсираме. Никога не си позволяваме клиентът да бъде недоволен.

Vivacom - наследник на BTK

Vivacom - наследник на BTK

Фирмата ми стана клиент на Вивател (по спомен), когато придобиха Българска Телекомуниакционна Компания, помня номера: 0876400048 и пак поради разминавания в очакванията, се разлюбихме.

А защо ми е нов номер:

Бившите ми съдружници, не желаят да ми прехвърлят номер 0876408866 и имам съмнения, че ще обявят картата за изгубена. Ще заявят нова карта, ще я сложат на някой апарат и всеки клиент, който не познава моя глас, ще поръча на тях. Поради тази причина, реших да си взема нова карта, този път на собствената ми фирма. Съмненията ми се подклаждат от нежеланието да подпишем договор, който да ги задължи да ми прехвърлят номера, след изтичането на договор, който са подписали преди по-малко от месец с А1 - моят номер е част от бизнес група към фирма под техен контрол. Първият ми опит за ново начало, се оказа неуспешен. А ето защо не искам да имам отношения с A1 (как А1 е възможно да не спазват собствените си договорите)

Моят facebook профил

Все още няма коментари.

Напишете коментар