Врата за входа – как поръчах успешно във Варна

Неотдавна - като вас се нагърбих да търся врата. Първото място беше google. За мен най-разумно и удобно беше да намеря информация в търсачката и вместо да обикалям с дни - да напиша: входни врати Варна или блиндирани врати Варна и да ми излязат сайтовете на основните играчи на пазара.

Написах думичките и какво видях 🙂 - почти нищо... Повечето сайтове са направени само за да ги има, а не за да дадат точна информация на клиента.

Един от производителите заяви срок за изработка 20 работни дни, което ми се стори доста.....

Аз търсех врата с включен монтаж до 300 лв. и след оглед в интернет - реших, че ще се наложи да обиколя магазините за врати.

На тази цена единственият избор беше китайска врата. И друг път съм се изненадвал как братята китайци 'докарват' подобни цени не само на вратите, но на всичко, което произвеждат. До тук добре, НО:

Оказа се, че монтажа на повечето места е 60 лв., вратата (китайска) - от 220 лв. Тия 60 лв. се превръщат в 70 или 80 в зависимост от допълнителното къртене - обяснявам:

Шейсетте лева включват:

 • транспорт на новата врата до вашето жилище
 • демонтаж на старата врата ако касата е дървена (иначе навсякъде ще ви попитат дали не е метална)
 • монтаж на новата врата, което включва пробиване на дупки, укрепване, запълване с монтажна пяна и "подпиране" на старата врата на междинния етаж на стълбището 🙂 - вие си я изнасяте в каквато посока решите.

НО, повечето китайски врати изискват допълнително къртене и цената от 60 лв. набъбва по следния коефициент:

 • ако се кърти от едната страна - още 10 лв.
 • ако се кърти и от другата страна - стават 20 лв.
 • и ако се кърти от трите страни - общо 30 лв. + 60 лв. = 90 лв.

НО, остава така нареченото "обръщане", което означава следното:
Повечето китайски врати не са с "дълбока" каса като старите врати.
След монтажа на новата врата гледката е покъртителна - особено при панелите.
Налага се така нареченото "обличане" - или запълването на пространството с гипсокартон (вижте снимкта в съседство)
"Обличането" се заплаща допълнително.

Резултатите от разходката ми по магазините за врати във Варна:

На пазара има турски врати с цени от 400 лв. нагоре.

Има и български, които започват също от тези нива - чака се 20 дни.

В Алати гледах с транспортен дефект за под 200 лв., но ми се сториха огънати и предположих, че при затваряне ще се получава луфт....Извинявам се ако не съм прав - това е мое предположение....

Накрая избрах една фирма и останах доволен. Момичетата бяха общителни и мили, обясниха ми всичко и избрах добра врата. Представител на монтажната група дойде на място за да измери.
Взе 10 лв., но след монтажа ги приспадна.
Ако се бях отказал от покупката на врата - щях да загубя тези 10 лв.
Това според мен е добра практика, защото тия момчета не са длъжни да ходят по адресите за да си губят времето. Казаха между 17 и 19 часа и в 18:55 пристигнаха.

Напишете в полето за коментар по-долу каква врата търсите, оставете имейл и телефон и пратете коментара. Ще го видя само аз и ще ви изпратя адреса на фирмата, от която купих вратата.

Ивайло Манахов - доволен собственик на врата във Варна.

Ароматизатори за кола с вашето лого.

633 Отговора

 1. Входната врата още стои :), много е интересна с матовия си отблясък. Има едни кафеви - лъскави...тази е благородно матова и придава елегантен вид
  • Name*
   Здравейте!Аз също ще сменям скоро врата и търся нещо добро на прилична цена.Бихте ли ми споделил коя е фирмата и ако имат сайт.Благодаря!
 2. Калоян Спиров
  Интересно бе, да прочета написаното от Вас. Споделям мнението ,че сайтовете не дават нужната информация. Интересува ме фирмата от която сте поръчал вратата. Изключително ми харесва вашата - от снимката. . . .0895629839 Благодаря предварително.
  • Привет Калоян, На имейла ви изпратих линк към сайта на фирмата за врати във Варна, от която купих вратата. Моля ако всичко е завършило успешно - върнете се тук и публикувайте отзиви за да помогнем и на тези след нас в избора. Сега си мисля, че трябваше да взема врата, която се отваря навън....но вече е късно :) Питайте ги и колко ще ви искат за така нареченото "обръщане" - измазване от вътрешната страна (на старите врати касата заема целия отвор, на китайските - половината и се налага скриване на гледката :))
   • Name*
    Здравейте ,бихте ли ми изпратили координати. БЛАГОДАРЯ
  • Ще се радвам, ако получа координати на фирмата. Благодаря предварително.
 3. yulia
  И аз съм в твоето положение - би ми помогнал много.
 4. Привет Юлия :) На имейл ви изпратих координатите на фирмата, от която закупих входната врата във Варна. Желая успех - върнете се тук за отзив :)
 5. Ралица Панайотова
  Здравейте г-н Манахов, аз съм един от служителите във фирмата, от където си поръчахте вратата. Радвам се, че сте останал доволен от изборът си. Благодаря за препоръката. :)
  • Моля :) До тук съм ви пратил двама клиента....като съм застанал с името си :) и така доказах, че интернет е голяма сила...
 6. Йордан
  Здравейте г-н Манахов много ми хареса това което сте написали поздрави на фирмата. Искам да кажа на всички които искат да се почувстват като Вас да ми се обадят :) . Аз съм дърводелец занимавам се с производство на мебели от масив,МДФ и ПДЧ и изработка на качествени интериорни врати и прозорци от масив. Всичко може да бъде изработено по желаните размери и цветове на клиента. Ако някой се интересува пишете на мейла:...............
  • Привет Йордан, Благодаря, че отделихте време да коментирате. Ако всички заедно си обменяхме повече информация, животът щеше да е по-лек. Публикувах коментара ви относно входни врати Варна, но няма да публикувам имейла ви и ще обясня защо. Преди да напиша статията как избрах входна врата във Варна, изживях целия процес от избора, покупката, монтажа на вратата. На база впечатленията ми написах всичко това, докато вашите услуги не съм ползвал :) Извинете, че съм откровен....
 7. Мирослав Стоянов
  Здравейте, Предстои смяна на всички врата в "новия" за мен панелен апартамент. След три дневно ровене из нета - нищо съществено не намирам. И ще съм много, много благодарен г-н Манахов ако ми помогнете. Благодаря предврително
  • Г-н Стоянов здравейте, На имейл ви изпратих линк към сайта на фирмата за врати във Варна.
 8. Жельо Христов
  Здравей Ивайло, Би ли споделил и с мен фирмата от която е поръчана вратата? Благодаря!
 9. л георгиева
  интересна идея, интересувам се от интериорни врати на разумни цени и срокове на изработка или доставка, ще бъда благодарна ако споделите името на фирмата
 10. Нели
  Привет и от мен!И аз искам да попитам как да си избера врата.Ще се радвам ако г-н Манахов ми помогне.Ще очаквам развитие.Благодаря предварително.
 11. sergo
  търся входна врата на по-ниски цени, ако може даи линк на фирма, благодаря предварително
  • Серго - написах ви магазин, в който видях входната врата на по-ниска цена - вместо 240 - 200 лв. - вижте си имейла...
   • Иванова
    Здравейте! И ние в момента правим основен ремонт на апартамента. Стигнали сме до вратите. Търсим интериорни врати и обиколихме доста фирми. Спрели сме се на украинските врати, но може би ще е добре Вие да ни насочите към фирмата която ползвахте. Благодаря предварително.
 12. Ivailo petrov
  Търся си врата като вашата, може ли името на фирмата. Благодаря предварително,
  • Ивайло, пратих ви линк към фирмата, от която купих входната врата...написах ви и име на магазин, в който видях цената на входната врата с 40 лв. по-изгодно - вместо 240 - 200 лв., но от тях не съм пазарувал....само за информация
 13. г-н Колев
  Здравейте г-н Манахов И аз се сблъсквам с този проблем - входна врата. Бих желал да получа информация за входна врата прахово боядисана - Вашата изглежда добре
  • Г-н Колев, Изпратих ви линк към сайта на фирмата за входни и интериорни врати - върнете се да кажете мнението си дали всичко е минало успешно или сте срещнал проблем.
 14. Силвия Атанасова
  Здравейте, имам подобен проблем с избор на интериорна врата. Моля за координати на фирмата.
 15. Ивайло , еми то ти трябва да вземаш комисионна от тази фирма че им пращаш клиенти :). Колкото до ключовата дума "входни врати Варна" сайта на Танграм отдето на 2-ра страница. Но след моя коментар може да се придвижи още 1 позиция нагоре ;)
  • Миро благодаря за коментара :) Идеята не е аз да вземам комисионни, а фирмите за врати да се сетят, че могат да печелят от сайта си. Всеки да си знае гьола - ние правим сайтове, които да печелят - фирмите за врати да ги поръчват. Ако не го разбират или не искат да го разберат - няма как аз да им го обясня.
 16. Иван Иванов
  Здравейте, от няколко дена се опитвам да намеря фирма във Варна, която изработва метални врати (такива, които се монтират върху дървената). Случайно попаднах на този сайт и се надявам някой да ми помогне. Благодаря предварително!
 17. Стефан Попов
  Търся метална външна входна врата 90/200 см моля за информация благодаря
 18. deni
  Здравейте,радвам се ,че все още има хора,които искат да помагат без облаги!Ако ми изпратите координатите на фирмата,ще съм благодарна!
 19. Angel
  Здравейте! Търся в момента две интериорни и една външна врата на добри цени,затова ще се радвам ако ми изпратите линк на фирмата за която говорите!Днес видях и брошурата на Баумакс където цените на вратите са отлични но остава въпроса с монтирането!Някакви идеи или фирми!
 20. Здравейте Ивайло, Много време изгубих да търся в Google информация за метална врата за мазе. Интересува ме конструкцията, заключването и цената с монтажа (че какво друго да ме интересува за една врата за мазе). За съжаление, в излезлите сайтове под надписа "метални врати Варна" не можах да си намеря врата с наличие на необходимата ми информация. И аз като Вас тръгвам да разпитвам по офисите. Поздравявам Ви за написаното и се радвам че го намерих.
 21. Светослав
  моля за кооординати на фирмата за врата .благодаря
 22. Ваня Велева
  Здравеите интерсувам се от предложението за блиндирани врати благодаря Ви
 23. На всички съм отговорил с имейл, в който съм описал координатите на фирмата за врати от Варна. Знам, че е по-лесно да сложа линк към сайта на фирмата, но така всеки ще каже, че вземам пари за да я рекламирам. Може би поради тази причина още никой не ме е обвинил - типично по български, че вземам пари за да върша всичко това. Просто пишете тук и аз ще ви изпращам на имейл координатите на фирмата за пари :)
 24. Иво
  Здравейте, интересува ме входна врата за къща,цвят венге размер 210/100. Благодаря!
 25. Илияна
  Здравейте! Намирам за много полезно писаното от Вас, за което благодаря! И ще помоля за координатите на фирмата. Интересуваме също доволен ли сте от шумо и топлоизолацията на вратата си? Поздрави!
  • Писах ви на имейл адреса на фирмата за врати.... Относно шумо-изолацията няма да дам мнение, защото за мен е добре - все пак е врата за 240 лв., но може да се окаже, че търсите нещо повече като изолация и да стане така, че съм ви подвел.
 26. Penev
  Здравейте, Търся си входна врата. Не мога да определя точно каква, но и наистина от сайтовете не мога кой знае колко да се ориентирам за цена-качество. Мога ли да получа координати на фирмата от която сте доволен? Благодаря предварително. тел: 0877795534
 27. Ангелова
  Здравейте ,бих желала да ме насочите към тази фирма за входна врата за къща! Благодаря предварително
 28. Анатоли Апостолов
  Здравейте Ивайло! Отлична инициатива сте подели, браво! И аз от известно време се помайвам с тия врати и не само врати... Навсякъде бъка от кухи и/или безполезни сайтове, написани ей тъй, да ги има. Същото е и мебелите, бойлерите, печките и т.н. И винаги са на малки фирми, които не могат да си позволят да ги подържат. Та на въпроса. Къде е фирмата за която говорите? Благодаря предварително!
  • Анатоли пратих ви координати на фирмата за врати от Варна, а относно останалия ви коментар: Ние сме си виновни, защото не споделяме информация както за положителни, така и за отрицателни практики. Всеки от нас, всеки ден се сблъсква с кофти стока, кофти обслужване или добри стоки и добро обслужване, НО: И в двата случая по стара българска традиция не споделяме, а си траем. Липсата на споделяне ни се връща тъпкано, но ние пак си траем. Ето - изпратих на десетки хора координатите на фирмата за врати от Варна и нито един не се е върнал да сподели мнение.
 29. Kristina
  Привет, биехте ли ми дали координатите на фирмата, благодаря!
 30. Наталия
  Здравейте! Търся в момента интериорни врати на добри цени.
 31. gergana
  Благодаря за информацията, надявам се че е коректна тази информация. Търся входна блиндирана врата, за да забавя и затрудня обирджиите. моля за информация относно производителя на такива врати. Спорен ден.
  • Привет Гергана, Описал съм преживяното от мен и в тази връзка няма как да бъда гарант как вас ще ви обслужи фирмата за врати. С врата за 200 лв. няма как да спрете обирджиите - виждате, че обират и бронирани, инкасо коли.... Ако искате сигурност - пишете на имейл и ще ви посоча компания за СОТ, която за 8 евро на месец ще ви охранява жилището и ще гарантира покриване на щети до няколко хиляди лева.
 32. Мухаремов
  Здравейте на всички поздравявам г-н Ивайло Манахов прочетох статията ви и това ме мотивира да направя сайт вурху безплатна платформа които да дава повече информация на бъдещите купувачи но няма да казвам как се казва без ваше разрешение все пак ще е реклама ще се радвам ако всички добавяме теми в него за да могат другите да са поучат от нашите премеждия така да го кажа ако проявите интерес моля да поставим и вашата статия в него. С уважение: Мухаремов
  • Давам ви разрешение да сложите статията ми за вратите при следните условия: 1. Копирате дословно написаното 2. Можете да използвате и снимките 3. Задължително под статията добавяте линк: Източник на статията за входни врати Варна Танграм медиа ООД Линкът да води към статията Като се мине с мишката над линка да излиза текст: Вижте оригиналната статия за входни врати Варна
 33. Мухаремов
  Не разбрах защо изчезна коментара ми
  • Коментарите минават за одобрение и след като ги прегледам за СПАМ ги одобрявам и те се показват
 34. Мухаремов
  Благодаря за което след като я добавя ще ви пратя линк за да я одобрите
 35. Кръстинка Кръстева
  имам нужда от входна врата но разбирам че наистина няма от каде да получа точна и пълна информация за качеството, монтажа и крайната цена. Ще съм ви благодарна за координатите на така рядко срещаните съвестни и открити фирми за доставка и нонтаж на врати. То в случая става въпрос само за една единствена такава (за съжаление) Благодаря предварително
 36. Гергана
  Попаднах на статията , търсейки врати из нета.Налага ми се да сменя входната врата и не зная къде да си поръчам.Моля за инфо за фирмата от която сте доволни. Благодаря предварително
 37. Надежда Драгоманска
  И аз се интерсувам от входна врата...моля за координати на фирмата.Благодаря!
 38. Калин Петров
  Здравейте, аз също се озовах в мъглата. На мен ми трябва хубава външна врата, която да издържа и на климатични въздействия. Какво бихте ми препоръчали и кого?
 39. rumyana nikolova
  блиндирана или надеждна входна врата, бърза доставка и монтаж. Благодаря за помощта и отзивчивостта !
 40. krasimir
  имам нужда от блиндирана врата и интериорна
 41. Kiril
  Може ли да ми дадете фирмата, че аз май сам се насочил към турските врати
 42. Янчо
  Привет!!! Имам същите проблеми. Надявам се да ми посочите кой би ги решил.
 43. Веселин
  имам нужда от блиндирана или надеждна входна врата
 44. Iliqn Iliew
  И аз обикалях доста и само на едно място ми обясника малко по подробно за всички подробности при избора на врата и допълнителните разходи. Търся си Блиндирана или Метална врата засега,а малко по нататък и интериорни врати.
 45. Nadezhda
  Търсим си 1 входна и 4 интериорни врати, за момента не сме ориентирани какви точно ще са и ще сме благодарни да получим добра информация у съвети :))
  • Привет Надежда, На имейл изпратих контактите на фирмата за врати във Варна. Въздържам се от съвети, защото бизнесът ми не е врати, а реклама :)
 46. Даниела Божкова
  търсим блиндирана врата на разумна цена за панелно жилище
 47. Румен Илиев
  блиндирана или надеждна входна врата, бърза доставка и монтаж. Харесах врати и цени на Видов, но няма представителство във Варна. Вие от коя фирма си я купихте.
 48. Драгомир йорданов
  Моля ви за координатите на фирмата. Благодаря предварително! Става въпрос за блиндирана врата за панелно жилище.
 49. Калоян Чакъров
  Интересувам се от блиндирани врати. Бихте ли ми изпратили контакт. Благодаря
 50. Ани
  Здравейте, търся производител на метална врата за вход на къща - в СОФИЯ. Моля, предложете фирма, която работи на нормални цени.
 51. zori8
  Здравейте и от мен, ще съм благодарна, ако ми пратите координатите на фирмата :) Благодаря :)
 52. Адриана
  Здравейте, моля за координати на тази фирма, трябва ми входна врата за апартамент
 53. галина иванова
  Здравейте Ивайло, Предстои ми смяна на 5 интериорни врати, ще съм много благодана ако ме насочите към въпросната варненска фирма за врати. Благодаря предварително!
 54. Евгения Иванова
  Здравейте! И аз се нареждам в листата с нуждаещи от смяна на входната врата.Ще Ви помоля за координатите на фирмата, от която сте доволен.Благодаря предварително!
 55. Zornitza
  Здравейте! Аз също се лутам вече няколко месеца в сайтове за врати и не мога да взема точното решение. Особено когато средствата са ограничени. И аз ще помоля за координати на фирмата. Благодаря!
 56. Даная Николова
  Здравейте, много сте прав относно подвеждащата реклама в интернет пространството. Поздравления за статията и дано повече собственици на фирми разберат, че истината носи оборот, а лошата реклама единично плащане. Аз също моля за координатите на фирмата за врати. Благодаря предварително.
 57. Dobreva
  Здравейте, обаждам се за 14бр.блиндирани врати с МДФ и ориентировъчен размер 96/205. Ще очаквам офертата Ви и малко снимков материал ако е възможно! Благодаря
  • Г-жо Добрева, Аз само написах статията - не търгувам с врати :) На имейл ви изпратих координатите на фирмата, от която купих вратата...
 58. Иван
  Моля, за координати на въпросната фирма, предстои ми смяна на вратите в жилището.
 59. Aneta Atanasova
  Интересувам се от блиндирани врати. Бихте ли ми изпратили контакт. Благодаря
 60. Стенли Соколов
  Здравейте Ивайло,предстои ми смяня на входната на апартамента,ако ме носичите към въпросната ще ви бъда много благодарен.
 61. Борислав
  Здравей, интерсувам от входна врата…моля за координати на фирмата.Благодаря!
 62. Ваня Димитрова
  Търся две входни врати за новопостроена къща,да издържат на атмосферни влияния и да бъдат по размер и ако може да не са над 500лв.
 63. Халачева
  Здравейте, и на мен ми предстои смяна на входна врата на жилището. Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата. Благодаря предварително!
 64. Росица Митева
  Търся 4 интериорни врати , няма да си напиша телефона , мейла е достатъчен при връзка ще изпратя тел......благодаря
  • Изпратих ви на имейл контактите на фирмата, от която купих вратата. Връзката я направете вие с фирмата, защото аз написах само впечатленията си и не се занимавам с продажба на врати. В смисъл - тази статия не е рекламен трик. Няма гаранция, че вие ще сте доволна от фирмата...
 65. Венелин Ангелов
  Здравейте! Интересувам се от входна и интериорна врата . Моля за кординатите на фирмата. Благодаря.
 66. Doni
  Здравейте!В момента търся входна врата,моля изпратете и на мен информация за фирмата.Благодаря
 67. Пламен
  Здравейте!И аз се интересувам от входна врата!Благодаря предварително!
 68. Митко
  Търся и предлагам работа, свързана с монтажни услуги на интериорни и блиндирани врати. град Варна /извън града се доплаща: 35 стотинки на километър в двете посоки/ Цени на услугите: - монтаж на врата с готов отвор: 40 лева Допълнителни услуги: - къртене на бетон за отвор на блиндирана врата: 50 лева - къртене на тухла: 20 лева - премахване на метална каса от панел: 20 лева - демонтаж на стара врата (дървена каса): 10 лева - Цените подлежат на коментар! За контакти:
  • Митко, предният "рекламен" коментар цензурирах....тук също съм премахнал телефона и сакйпа, защото това е пряка реклама. Ако започна да допускам реклами - всеки ще си каже, че съм взел пари от фирмата, за която пиша за да им пращам клиенти срещу процент, а това не е така.
 69. Митко
  За магазин на блиндирани врати .............. намирасе магазина от ляво на мак драив на вторият етаж неви препорачвам монтажната им група и интериорнте врати а за интериорни врати препоръчвам ...........гр. Варна
  • Цензурирах ви коментара, защото целта на тази статия не е реклама, а моите впечатления.... Ако желаете да правите реклама - напишете подобна статия във вашият сайт.
 70. имитър Радев
  Моля за адреса на фирмата за врати. Благодаря предварително
 71. Стефан Христов
  И аз моля за адреса на фирмата за врати. Благодаря предварително:)
 72. Darina
  Моля, да ми изпратите координати на фирмата. Предварително благодаря!
 73. Красимира
  Здравейте!Аз също се лутам из сайтовете в търсене на информация.Благодаря Ви за статията и моля да ми изпратите адреса на фирмата.
 74. Владо
  Здравей! Изпрати ми, моля те, координатите на фирмата. Ще слагам интериорна врата /старата е ужасно крива и грозна/.
 75. Yonka Simeonova
  Здравейте,моля изпратете ми координати на фирмата.Имам нужда от блиндирана врата. Благодаря предварително .
 76. Rositsa Encheva Velikova
  ЗДРАВЕЙ , БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА . АКО МОЖЕ И НА МЕН ДА ПРАТИШ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА . АЗ СЪМ В ДОБРИЧ . НО ПОРАДИ ЛИПСА НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМИ В ДОБРИЧ ЩЕ СЕ ОТНЕСА КЪМ ВАРНА . ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ С ПОЗДРАВ РОСИ
 77. Красимира
  Здравейте и благодарност за информацията Ви. Предстои ми поставяне на входна врата, пенсионерка съм и естествено търся нещо по-евтино. От сайтовете се свързах с Vrati-Varna.сом, защото там цените горе-долу ме устройват. Спрях се на модел 701-В, цена 239 лв. Писах им писмо - монтажът е 60 лева, премахване на металната врата още 60 лева. Не зная дали ще успеем да премахнем металната каса сами, но може би защото и сами сме я поставяли. Не искам някакви екстри. Моля споделете към коя фирма сте се насочили Вие и евентуално контакти с нея. Благодаря Ви предварително и успех в рекламната дейност. С уважение Божилова
 78. Красимира
  Благодаря за бързия отговор. Утре ще се свържа с фирмата и ще Ви държа Вас и участниците в обсъждането относно качеството и цените на въпросната услуга. С уважение Божилова
 79. Маргарита
  Здравейте,Ивайло.Вашият разказ звучи много познато,и ние преживяхме същото миналата година.Сега ми трябват кординати за приятел,но сме изгубили визитката.Моля за контактите на Вашата фирма.Предварително благодаря!
 80. Деница
  Здравейте, както повечето тук имам нужда от достоверна насока към избор на фирма за качествена блиндирана врата. Благодаря передварително!
 81. Красимира
  Благодаря за съветите. Божилова
 82. Ангелов
  Благодаря за съвета.Оказа се, че сте напълно прав относно информацията в сайтовете. Ще ви помоля да ми дадете адрес (линк) на фирма която предлага входни врати и държи на качеството. Благодаря ви предварително.
 83. v.kolarov
  Много спешно трябва да монтирам входна врата и се надявам вашите съвети да са ми много полезни-затова ще помоля засайта на въпросните врати, като най-подходящи за избор.Благодаря предварително!
 84. Petrova
  Здравейте, интересувам се откъде мога да закупя качествена блиндирана врата във Варна? Благодаря Ви предварително.
 85. зинаида маринова
  търся спешно врата за баня. Може алуминиева или обикновена за стари панелки. Размера е 72,5см. на 197см Ако можете да ми помогнете предварително ви благодаря.
 86. Диана Янчева
  Спешно ми трябва да монтирам входна врата и попаднах на Вашата статия. Наистина ще Ви бъда благодарна, ако ми изпратите адреса на фирмата от която сте останали доволен. Надявам се вашите съвети да са ми много полезни-затова ще помоля за сайта на въпросните врати, като най-подходящи за избор. Предварително Ви благодаря!
 87. Мартин Великов
  Ще съм Ви искренно благодарен да ме насочите към коректна фирма. Ще започвам ремонт и искам в началото да сменя входната врата и две интериорни врати. На по-късен етап ще си поръчвам и алуминиева врата за банята с плъзгащ механизъм. Благодаря Ви предварително и дано хората като вас да са повече от мошенниците по улиците!
 88. Милена Атанасва
  Моля пратете ми линка на този сайт,трябва ми скоро...
 89. Vergieva
  Здравейте! Спешно се налага да си сменя външната врата на апартамента. Можете ли да ми изпратите фирмата, от която сте останали доволен. Благодаря ви!
 90. Йоана
  Здравейте :) Аз също бих искала координати на фирмата. Благодаря предварително!
 91. vladimir
  Моля пратете ми линка на този сайт,трябва ми скоро…
 92. Васко Нуколов
  Здравей,благодаря че има и такива хора като вас. моля ви за връзка с тая въпросна фирна
 93. Ивелина
  Здравейте! Хареса ми вашата инициатива за тези специалисти.Ще се радвам да ми пратите координатите на фирмата.
 94. Стоян Николов
  Здравейте! Търся си метална входна врата и няколко интериорни врати. Ако може да ме насочите към фирма от която да остана доволен. Предварително благодаря!
 95. Тихомир
  И аз Ви моля,да ми пратите контакт с тази фирма. Предварително благодаря.
 96. krem4o17
  Здравей и от мен, както може би се досещаш на мен също ми предстои смяна на входна врата. Разглеждала съм доста в интернет, но като прочетох твоя разказ реших да проверя и аз тази фирма за това те моля да ми паратиш координати за връзка с нея. Благодаря предварително
 97. Здравейте! В основен ремонт на жилището сме и се нуждаем спешно от смяна на 3 бр. вътрешни, интериорни врати. Ако имате възможност, моля помогнете. Сърдечно ви благодаря!
 98. Иванов
  Привет, много полезна статия и поздравления за изкачването в гугъл, това си е добра реклама отвсякъде за вашите умения! Бихте ли ми пратили контактна информация за тази фирма?
 99. Тишо и Пепа
  Здравйте! Решихме да си подменим входната врата на панелката с нещо добро и на поносима цена.Видяхме вашата статия в Google. Ще ни спестите усилия в търсенето, съмненията и евентуални неприятности ако ни изпратите линк за фирмата. Благодарим Ви !
 100. Иван Русев
  Добре е за 300 лв. Дай повече инфо за самата врата, например: дебелина на вратата, дебелина на ламарината, с каква изолация е, с какво заключване и колко точково. така нестава, защото в Практикер има и входни врати за по 150 лв.
  • Уважаеми г-н Русев, Отделих от времето си да напиша тази статия за да е в помощ на тези след мен.... Ако ще изучавам дебелини на врати, изолации, заключване и т.н. - значи да започна да си изкарвам хляба с врати, а това не влиза в плановете ми. Ако желаете ще ви изпратя координатите на фирмата, ако ще търсите под вола теле - това не е мястото. Затова в България живеем зле, защото не си помагаме, а гледаме кой по-голям бабаит и се заяждаме един с друг.
 101. Жоро
  Здравейте, Моля за координатите на фирмата, наистина с гугъл не става. Благодаря за полезната статия. Поздрави
 102. Станимир Иванов
  китайските врати са са на добри цени но и некачествено изработени могат да се използват за декорация но не и за защита против крадци не трябва да се гледа само цената а и качеството
 103. К.Аврамова
  Тарсим блиндирана входна врата на сносна цена,като в цената която ти кажат влиза ВСИЧКО.Не : тука 10лв,там 10лв.и то станало още 100,120лв от горе.Ако е възможно за координатите на фирмата,ще сме благодарни.Статията трябва да се нареди на първо място като се напише врати Варна според мен!!!Благодаря предварително
  • И с "врати Варна" статията е на първа страница в <a href="https://www.google.bg/#hl=bg&gs_nf=1&tok=gtcVRk2ozA2zgCj43gEzYA&cp=7&gs_id=28&xhr=t&q=%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8+%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8+%D0%92&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=40e6e405dcf17932&biw=1366&bih=638" title="Резултати при търсене в google с врати Варна" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer ugc">google </a>:)
 104. Здраэка Вичева
  Много полезна информация. Моля дайте координати на фирмата за врати.
 105. Стоян Аврамов
  Здравейте! Поздравления за статията :) Търся си точо такава врата от снимката, но имам и няколко въпроса, а за отговорите ще е нужен оглед на място :) Ще съм благодарен ако ми изпратите координатите на фирмата :) Поздрави!
 106. Б.Панчева
  Поздравления за статията. Точно сега и аз съм в процес на търсене на врати .Благодаря предварително моля да ми изпратите координатите на фирмата.
 107. kenitur
  здравейте г-н Манахов преди време ми бяхте позволили да публикувам вашата статия в Вратии.ком знаете бях на път да направя информационен сайт но тъй като моята професия е монтажник на врати реших да продължа да се занимавам с врати и промених сайта но не за това ви пиша а за тънките съвети за seo оптимизацията и сега се радвам на първа страница в google с врати Варна благодаря ти разбрах че с повече труд се получава
 108. snejanka petkova
  Здравейте!Поздравления и от мен за статията!Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете с избора на врата и ми посочите координати на фирмата!Благодаря предварително!
 109. Желязко
  Благодаря за съвета.Оказа се, че сте напълно прав относно информацията в сайтовете. Ще ви помоля да ми дадете адрес (линк) на фирма която предлага входни врати и държи на качеството. Благодаря ви предварително.
 110. Ивелина Димитрова
  Здравейте! Чудесна статия.И аз в момента съм в търсене на врати и входната врата ми е най-спешна. Наистина търсенето на качествени врати и на добри цени е много трудна задача. Ще ви бъда много благодарна ако споделите контактите на фирмата, от която сте останал доволен. Благодаря предварително.
 111. Василев
  Освен и аз да благодаря! Моля ви координати на фирмата за врати, благодарение на Вас сигурно имат доста работа-;)
 112. Иван Иванов
  Моля Ви за координатите на фирмата за врати! Благодаря!
 113. Албина Димитрова
  Здравейте и от мен! Аз също, както повече писали тук, попаднах на вашата статия още в началота на своето търсене на входна врата. На скоро ме обраха /докато спях/ влизайки през прозореца на терасата /който вече затварям :)/, но поради зачистилите кражби във входа ни, искам да се подсигуря и от към входната врата. Моля, изпратете ми координатите на въпросната фирма, за да вземат размери и да действаме нататък. P.S. Дано има повече хора като Вас, които да искат да помагат и споделят хубавите и лошите впечатления от ежедневните трудности и кръстопъти, с които несъмнено се сблъсква всеки от нас... ?! :)))
 114. Пенка Спасова
  Здравейте бихте ли ми изпратили координатите на фирмата.
 115. Пламен Пенчев
  Здравейте, и аз се интересувам както от входна така и от интериорни врата. Тъй като от снимките които сте публикувал стигам до извода че търся точно такава врата. Ще съм ви много благодарен да ми изпратите координатите на фирмата. Благодаря ви предварително
 116. Стелла Велинова
  Здравейте, Търсейки информация за входни и интериорни врати прочетох статията Ви, но тъй-като версията на браузъра, която ползвам не ми позволи да ви оставя коментар, се надявам това писмо да е до правилния човек и да получа координати на фирмата, от която сте така доволен, че и правите безплатна реклама. Дано са разбрали за инициативата Ви и са благодарни. Благодаря Ви предварително!
 117. Янислава Иванова
  Здравейте, г-н Манахов, Вашата статия ми дойде съвсем навреме, тъй като в момента разбивам касите на старите си врати и ще ги сменям. Още не бях започнала да ходя по магазините за блиндирана врата , само следя всички информационни сайтове в интернет и си мислех ,че всичко ще бъде лесно - избирам си врата, фирма и готово . Да си призная направо ме ужасихте с "Вашето ходене по мъките", но след всичките ми контакти с "майстори" в последните 2-3 години съм 100% сигурна,че че ще използвам фирмата, чиито услуги сте ползвали Вие . Моля да ми дадете името и координатите на тази фирма. Благодаря Ви предварително !
 118. Валя Димитрова
  И аз, като Вас, съм доста дезориентирана от рекламите в инернет на бливдирани врати. Бип се възполдвапа от Вашия опит, так, че ще чакам информация за фирмата, от която сте доволен.
 119. Росен Василев
  Здравей, и аз се интересувам за контакт с фирмата, закоето благодаря предварително
 120. Георги
  Здравейте!И аз като по-горните колеги,ще търся врати през периода на ремонтите.Ще съм Ви благодарен да ми изпратите инфо за фирмата , която сте ползвали!
  • Добринка Анкова
   Здравей, бихте ли ми споделили координати на фирмата ? Благодаря предварително :)
 121. Росен Василев
  Г-н Манахов,много благодаря за информацията
 122. Nikolay
  Здравейте! От една седмица не мога да избера правилната фирма, така че ще ви помоля да ми дадете информациия за тази фирма.
 123. Маргарита Петрова
  Доста зарибяващо звучи. И друг път съм срещала ваши отзвуци в интернет пространството и съм оставала впечатлена от стила ви :) И аз се интересувам от фирмата, моля ви дайте ми информация за нея.
 124. M.Koleva
  Здравей, и аз се интересувам за контакт с тези хора, за което благодаря предварително! По въшния вид си мисля, че знам фирмата, но искам да съм сигурна . Благодаря !!!
 125. Ivan Kolev
  бих де радвал ако може да ми пратите адреса на фирмата. Благодаря
 126. Jivko Jelev
  ще ми пратиш ли телефон благодаря.
 127. СИЛВЕНА АТАНАСОВА
  ЗДРАВЕЙТЕ,И АЗ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ТАЗИ ФИРМА И ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА АКО ПОЛУЧА НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ.БЛАГОДАРЯ!
 128. Н.Павлов
  Здравейте, приятно съм впечатлен от статията. Имам нужда от името и адреса на фирмата, за които Ви благодаря предварително. Пазарът е пълен с непрофесионалисти, което е трагично. Аз за тая врата работя половин месец и не ми е все едно какъв продукт и услуга ще получа. Намерили сте верния път и стигате до хората, което значи, че сте професионалист. Поздрави на всички, които си разбират от работата!
 129. Маркова
  Привет! В процес на търсене съм на въпросната врата. С Ваша помощ се надявам да спестя време, за което Ви благодаря предварително.
 130. Любомира
  Здравейте,искам да си взема китайска метална входна врата с р-р 166/160.Моля да ми дадете адреса на тази фирма.
 131. Любомира
  И аз имам нужда от адрес или тел. Благодаря!
 132. И аз търся информация за фирма (за входна врата на панелен апартамент) , на която да мога да се доверя. Благодаря Ви предварително за телефона и името на фирмата, с която Вие сте работили. Успех!
 133. галина
  Моля ви за информация за тази фирма!
 134. Иванова
  Имам същият проблем като Вас с избора на врата и най-вече фирма-изпълнител! Благодарна съм ще сте публикували статията. Имам нужда да се свържа с тази фирма. Благодаря предварително!
 135. Здравей Иво, радвам се че си направил своят избор и си доволен. Но както има една приказка - "За всеки влак си има пътници". Производителите на врати, подчертавам производители а не търговци, нямат ограничение нито във цена нито във възможности, да не говорим за бутиковият клас врати, където може да се изпълни всяка една дребна прищявка на клиента. Та за такъв тип производство на врати няма как да се посочат конкретни цени или описание, понеже всичко е по желание на клиента и спрямо негови конкретни изисквания. Поздрави г-н Канев
  • Г-н Канев, Съгласен съм, че производителите на врати предлагат по-голямо разнообразие и индивидуални екстри, но и сроковете са разтегливо понятие. Един месец срок за изработка на врата е за хора, които имат повече пари и въображение. Ние - забързаното простолюдие :) вземаме врата, която върши същата работа да се отваря и затваря :) от днес за утре. Преди време са ме търсили няколко производителя на врати за да им правя сайтове, но те пък винаги търсят по-простичко и евтино сайтче, въпреки, че могат да получат сайт, който да продава. Та - ние търсим евтини врати, те евтини сайтове за врати :)
 136. Мерлин
  Здравей!Ще съм ти благодара,ако ми изпратиш и на мен сайта за вратите :) Голямо търсене пада :)
 137. Борко
  Здравей! Предстои ми покупка на блиндирана входна врата и ще съм ти благодарен ако ми препоръчаш фирма! Благодаря!!!
 138. Павел
  Здравейте, аз мислех че сам си избрал врата, но след като прочетох статията май ще размисля. Ще сам ви благодарен ако ми изпратите координатите на фирмата. Благодаря предварително!
 139. Иван Кирилов
  Здравейте! Много интересен и полезен блог сте направили. Но имам една малка забележка като човек който се занимава с входни и интериорни врати. Точно тези китайски врати които хвалите сме ги спрели от продажба още от самото начало на нашата дейност. От три продадени врати за първият месец имахме две рекламации! Качеството е ужасно! Все пак се замислете, че евтиното понякога излиза по-скъпо!!! И нищо лично, но по-добре да бяхте си купили онази врата под която сте написали, че не сте я взели.
 140. РАДКА ИВАНОВА
  Ще Ви бъда благодарна ако ми предоставите координатите на фирмата за търговия с врати.
 141. Маргарита Димитрова
  Здравейте!Предстои ми смяна на входната врата.Бихте ли ми дали адреса на въпросната фирма за врати?Благодаря предварително.
 142. Десислава Дечева
  Здравейте, моля ако е възможно да ни изпратите координати на фирмата за врати. Предварително благодаря!
 143. Силвия
  Здравейте,бихте ли ми дали координатите на фирмата?Благодаря предварително!Хубав ден:)
 144. Иван
  Здравей! Предстои ми покупка на входна врата за блок на 2 етажа и ще съм ти благодарен ако ми препоръчаш фирма! Благодаря!!!
 145. Иван Николаев
  Здравейте. Подготвих се да търся входна и вътрешна врата. Ще те помоля да ме насочиш на дъбросъвестни хора. Благодаря.
 146. ДИАНА БУДИНОВА
  ЗДРАВЕЙТЕ , ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРНА ДА МЕ НАСОЧИТЕ КЪМ КОРЕКТНА ФИРМА И КАДЪРНИ МОНТАЖНИЦИ НА ВХОДНИ ВРАТИ. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
 147. Maia
  Здравейте. На мен също ми предстои избор на врата и ще съм много благодарна ако ми помогнете в избора :)
 148. neli
  Предстои ми купуване на врата от Варна моля да ми помогнете при избора
 149. Таня Иванова
  Здравейте , много се радвам , че няма да се лутам дълго в избора си на врата :) Благодаря предварително за помощта !
 150. Лидия
  Г-н Манахов, Възхищавам се от Вашата реакция на нашия "страхотен" пазар. И аз като Вас установих, че хубава блиндирана врата на приемлива цена във Варна не може да се намери лесно. Всичко интересно е в София. Тъй като с купих малък, но доста стар апартамент, ремонта беше до тухла и плоча, така че търся неща на разумни цени и с приемливо качество. Ще Ви бъда много благодарна, ако ми изпратите информацията, която имате за входни блиндирани врат, а ако разполагате - и за интериорни врати. Ако сте във връзка с Йордан - дърводелеца, произвеждащ мебели по поръчка, ще Ви благодаря и за неговите координати. Благодаря Ви предварително.
 151. Иван
  Здравейте, Ще съм Ви благодарен ако ми препоръчате фирмата. Благодаря!
 152. kremena hristova
  Предстои ми смяна на входна врата, и разбира се ми е много трудно да се ориентирам. Ще Ви бъда много благодарна да изпратите кординатите на тази фирма. Монтажа е 60лв. но когато е панел, а не тухла, цената става двойна.
 153. Един коментар
  Благодаря! Предварително, без да знам че е същата фирма се спрях на нея. За мен е много важно да се стимулират хората, фирмите които си вършат работата съвестно и отговорно! Аз работя в книжарница и общувам с много хора, ако остана доволна и аз ще рекламирам. При книгите е така, като препоръчаш хубава книга, клиента споделя с други и винаги когато им трябва четиво, идват при мен. Благодаря още веднъж!
 154. михаил чендов
  И аз като всички тук се нуждая от входна врата :) и нямам никакво време да обикалям и да тарся,така че ще сам ви много благодарен да ме сваржете с добрите момчета :) предварително благодаря!!!
 155. Любомир Енчев
  Приветствам инициативи като Вашата, които спомагат за по-бърза, а може би и правилна ориентация в този комерсиален свят!!! Благодаря предварително за информацията, която може би ще получа относно въпросната фирма.
 156. Стоянова
  търся си малко по евтин вариант, може ли информация за фирмата. Благодаря предварително!
 157. Добрин Георгиев
  Здравейте!Поклон към нестандартното!Вярвам,че толкова прозорлив човек не може да има "задни мисли".И аз съм на опашката за качествени врати.Благодаря ви предварително!
 158. Васко Стоянов
  Здравейте, гледам доста хора са останали доволни от фирмата, която и да е тя, та си викам я и аз да се пробвам ще бъда благодарен ако ми кажете коя е тази фирма, със здраве!
 159. Анахид
  Хубави и точни думи :) И аз търся метална врата и със същото се сблъсквам... Коя е фирмата, от която сте доволен? Предварително благодаря! Поздрави! Анахид
 160. Катюша Димитрова
  Благодаря за предоставената информация! Ще очаквам да ми пишете фирмата, от която сте доволен. Търся врата около 500-600 лева.
 161. zhivko gyurov
  Здравейте. Бихте ли ми дали контакт с фирмата за входни блиндирани врати, от които сте останали доволен. Благодаря.
 162. Димитър Димов
  Цяла седмица обикалям по магазините -само китайските и турските,става въпрос за входна врата.Първите не стават ,вторите ми идват скъпи ,а ми трябва широка каса 32 см. Ще ви бъда благодарен ако ми дадете инфо за тая фирма. Дано да не са вдигнали вече цените. Благодаря предварително!
 163. Здравейте. Бихте ли ми дали контакт с фирмата за входни блиндирани врати, от които сте останали доволен. Благодаря.
 164. Виктория Илиева
  Здравейте, бихте ли ми изпратили координатите на фирмата за входни врати. Благодаря предварително.
 165. Labrador
  Здравейте.Дойде времето и на моята врата.Като повечето работещи хора и аз нямам време да обикалям по фирмите,така,че наистина много ще съм Ви благодарен за координатите на диказаната фирма за външни врати. Благодаря предварително!
 166. Димитров
  Много полезна информация. Моля дайте координати на фирмата за врати.
 167. Нели Каймаканова
  Здравейте! Много полезна е информацията, която сте споделил. Спестил сте време, пари и главоболия на много хора, Ще се радвам и аз да съм една от тях. Благодаря Ви!
 168. Галина Георгиева
  Идеално! Креативно! Браво, Иво! А дали тази фирма произвежда, доставя и монтира и по-обикновени интериорни, а не блиндирани врати? Предварително благодаря за това, че и на мен ще изпратиш координатите и! ;)
 169. Daniela
  Може ли да ми дадете координатите на тази фирма, защото аз имам нужда от техните услуги ! Благодаря предварително!
 170. dimitar
  Искам да подменя две дървени врати с интериорни и да поставя блиндирана входна врата без да демонтирам съществуващата. Ще Ви бъда благодарен ако ме насочите към точната фирма!
 171. Симеон
  Ще ми пратиш ли координатите на фирмата? Благодаря предварително!
 172. Ани
  Здравейте. Бихте ли ми дали контакт с фирмата за входни блиндирани врати, от които сте останали доволен. Благодаря.
 173. Д.Колев
  Здравейте,в момента си търся най-добрата за мен,оферта за входна врата.Ако е възможно,помогнете ми!Благодаря Ви.
 174. кирил
  Здравейте. С молба за координатите на фирмата за врати. Благодаря предварително. Поздрави, Кико.
 175. ивелина славова
  Здравейте,в момента си търся най-добрата за мен,оферта за входна врата.Ако е възможно,помогнете ми!Благодаря Ви.
 176. Петя Стоянова
  Здравейте, Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата. Предварително Ви благодаря.
 177. Адриана Иванова
  Живя с дъщеря си.И двете не разбираме от врати.Моля,помогнете .Благодаря,че има хора като вас.
 178. Гергана Боянова
  Трябва ми майстор за смяна на брава към метална врата! Моля за координатите на фирмата!
 179. Георги Георгиев
  Здравейте,в момента си търся най-добрата за мен,оферта за входна врата. 200/90. Ако е възможно някакви координати на фирМи
 180. Роди Маринова
  Здравейте, Аз също искам да сменя входната врата и тръгнах да търся подобно на вас естествено от гугъл. Доволна съм, че попаднах на вас и ще ви бъда благодарна ако ми кажете фирмата от която сте толкова доволен. Ще бъда следващият и клиент!
 181. Алиса Хоренова
  Здравейте. И аз си търся входна врата и вътрешни интериорни врати. Моля за координатите на фирмата. Предварително ви благодаря.
 182. Йордан
  Здравейте!Предстои ми смяна на входната врата
 183. Светлана Христова
  Здравейте! Предстои ми смяна на стара входна врата с нова метална, разположена в стар панелен апартамент. Ще се радвам да ми изпратите координатите на фирмата, от която сте така доволен. Благодаря предварително!
 184. Пламен Николов
  От вашата статия разбрах, че сте доволен от вратата, която сте си купили. И мен ме интересува входна врата-блиндирана. Затова ви моля, да споделите коя е фирмата, от която сте доволни. Благодаря ви предварително!
 185. Росица Геренска
  ще сменям вътрешни врати в панелен блок
 186. Миролюб Петърчев
  Моля изпратете ми координати на фирмата за врати. Благодаря предварително.
 187. Георги Георгиев
  Здравеите,и аз се интересувам от входна блиндирана врата,моля да ми дадете координати на фирмата.Благодаря предварително.
 188. Галина Миткова
  Наистина е важно в тези "майсторски" работи, някой изпитал на гърба си да ти препоръча съответните майстори. За съжаление, обаче, в тези среди като че ли никой не смее да препоръча, по една или друга причина майсторите си... Ще съм ви благодарна, ако изпратите и на мен координатите на въпросната фирма, макар и в момента да съм на етап предварително калкулиране на разходите за разширяване на една къща на село. За мен важно е да имам възможно най-точната цифра, която да си предвидя, а единственият ми източник е интернет. Явно като съдя от Вашата статия не бива да се осланям единствено на този източник на информация. Благодаря предварително!
 189. Галина Йорданова
  Ще ви бъда много благдарна ако ме насочите къде д си поръчам входна врата за апартамент, защото касата е метална и аз не искам да я махам.
 190. Иван Димитров
  имат ли магазин в Добрич?
 191. Сиран Оник
  Моля, изпратете ми координати на фирмата за блиндирани врати. Благодаря предварително.
 192. г-жа Йорданова
  Здравейте, Интересува ме входна блиндирана врата.Много ще ми бъде полезно,ако ме насочите към фирмата от която сте закупили вашата. Благодаря предварително!
 193. Васил Димитров
  Здравейте и от мен ! След двудневно четене и ровене из сайтовете и еднодневно обикаляне из магазините,се натъкнах на същите изводи,като вашите.Ето защо реших да се допитам до вас и да разбера коя е тази фирма? Благодаря Предварително !
 194. Клавдия Айкова
  Моля да ми напишете адреса на фирмата за блиндирани входни врати! Благодаря предварително!
 195. иван драгнев
  Моля за адреса на фирмата! Благодаря предварително!
 196. Пламен Иванов
  Здравейте. Интересувам се от входна врата за панелен апартамент. Допада ми модел 701-B , прочетох публикуваното от вас и искам координатите на фирмата. Поздрави :Пламен Иванов
 197. Венцислав Стефанов
  Здравейте, Добре написано!!! Предстой ми основен ремонт на жилище и се интересувам от координатите на фирмата. Благодаря предварително.
 198. Лора Стоянова
  Здравейте, Ивайло, и аз се интересувам от блиндирана врата и от фирма, на която може да се има доверие.Благодаря предварително за информацията!
 199. Galina Hristova
  Здравейте, Ивайo! Моля да ми напишете адреса на фирмата за блиндирани входни врати! Благодаря предварително!
 200. Chavdar Martinov
  Здравеи те и аз имам нужда от инфо защото изгорях благодаря ви
 201. Илиян Куртев
  Търся си входна врата/на кооперация новопостроена. Не гоня кой знае какво супер качество, но все пак трябва да е стабилна и с добър външен вид.Размерът е малко нестандартен-120см/235см, но акo има сериозно предложение мога и да адаптирам до 100см на същата височина. Благодаря предварително за отделеното време!
 202. Mагдалена Спасова
  Здравейте, от известно време си търся блиндирана входна врата на сносна цена, стабилна и с добър външен вид. Предстоими ремонт и се надявам с ваша помощ да си прекъсна ходенето по мъките поне в това отношение. Благодаря Ви предварително. Поздрави Магдалена Спасова!
 203. Иван
  Здравейте, мисля да си подменям вратите в панелното жилище, така че ще Ви бъда благодарен за адреса на фирмата.
 204. Mагдалена Спасова
  Здравейте , Искрено благодаря за споделената информация относно кординатите на магазина. Скоро смятам да посетя магазина и да си избера модел на врата. Поздрави Магдалена Спасова !
 205. Даниела Стефанова
  Здравейте, предстои ми смяна на интериорни врати и PVC плъзгаща се врата на мокро помещение. Също така ме интересува дали може се боядиса ефектно съществуваща блиндирана врата. Благодаря много за информацията, която давате, надявам се да помогнете и на мен! Поздрави!
 206. Румяна Михнева
  Привет,предстои ми ремонт на два апартамента ,трябва да подменя всички врати.Аз също реших да пробвам чрез гугъл и така попаднах на вашата статия ще Ви бъда благодарна за адреса на фирмата.
 207. корнелия
  Здравейте,аз също имам проблем с намирането на подходящата врата.Бихте ли ми помогнали,моля?
 208. Krasimira Jekowa
  Здравейте!!!Казвам се Красимира Жекова.Имам фирма за производство на метални врати в гр. Варна по-вече от 20 год.пиша Ви за да ви съобщя , че не винаги може да се определи точната цена на вратата .Ние сме бутиков магазин.Клиента решава какъв модел врата ще си избере, колко и какви брави ще си сложи, ще си облече ли касата или не, вратата му ще е една или старата му врата ще остане, и ред други изисквания от страна на клиента.Затова аз стоя в магазина от 10 до 18 часа и съм на разположение за точна информация за всеки клиент поотделно според изискванията му. www..........com Барна бул .Сливница 0899.........-Живко Жеков 052-............ Жекова.Вратата и монтажа и вървят ръка за ръка-няма хубава врата с лош монтаж-заложете на Българското....
  • Уважаема г-жо Жекова, Публикувах коментара си, но без сайта и телефоните, след като вчера ви попитах на имейл какво целите? Разгледах сайта ви и видях нещо много старо и нефункционално.... Един добър, модерен сайт за врати струва около 500 лв. и повярвайте ми - инвестицията ще се върне десетократно. Знам, че сте видял тази страница на първо място в google и сте си помислила, че ще си затворя очите и ще публикувам рекламата ви, но няма как да наруша правилата, а те са: Всеки избира как да се рекламира - стига да не досажда на другите. И на мен щеше да ми е по-лесно да напиша коя е фирмата за врати вместо да отговарям на почти 300 имейла и коментара.....
 209. Петър
  В процес съм на подмяна на врати:входна и т.н. Интересувам се от предложението ви.
 210. Зафирка
  Добър ден, g-n Manахов! Необходими ми са 15 врати. Бихте ми спестили много време;; благодаря предварително!
 211. Кънчев
  Здравейте, Предстои ми закупуване на входна врата на апартамента. Бихте ли сподели коя е фирмата или линк към сайта им? Мерси!
 212. Таня Парашкевова
  Здравейте! Искам да си закупя блиндирана, входна врата, но постоянно се лутам из googe и не мога да взема решение, повечето са турски и без каса, а българските са много скъпи. Ще съм ви благодарна ако ми помогнете
 213. Таня Станева
  Моля, ако е възможно изпратете и на мен координати на фирмата, добила такова доверие у вас. Нуждая се от помощта и. Благодаря предварително.
 214. Рая
  здравейте,търсим входна врата.Търсим входна врата цвят венге.БЛАГОДАРИМ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
 215. [...] купих входна врата и написах тази статия за фирмата за входни врати от Варна. Статията се изкачи и в момента е на първите места в [...]
 216. zoya
  Здравей. бих искала да получа координатите на фирмата. Благодаря предварително
 217. Любомир Петров
  Имам нужда от метална врата за входа на блока. Размери на светлия отвор в стената 185х210см. Благодаря предварително
 218. Ани
  Здравейте, г-н Манахов, аз също се обръщам с молба за адреса на въпросната фирма. Благодаря ви предварително!
 219. Д.Георгиева
  Здравейте. Бихте ли ми пратили координатите на фирмата, тъй като и аз се лутам при избора на блиндирана врата :/
 220. Севдалина Недева
  Здравейте, тръгнала съм с парите в джоба да купувам блиндирана врата, но попаднах на вашата страница. Бихте ли ми пратили името на фирмата, откъдето сте поръчали вашата, за да преценя дали съм избрала правилната фирма. Ще изчакам Вашия отговор на пощата. Знаете ли дали посочената фирма изработва блиндирани врати по размери на клиента? Монтажникът, който дойде да вземе размери през цялото време говореше за къртене и събаряне. Не е ли по-лесно да се изработи по мой размер?
 221. Красимир Петров
  Здравейте и на мен ми предстой смяна на външната врата и живо се интересувам от фирмите предлагащи тези услуги.Ще съм ви благодарен ако споделите фирмата и координатите й които ви обслужиха така коректно. Благодаря предварително.
 222. larisa
  molq da me насочите към горе споменатата фирма ит вас .търся входна врата мерси!
 223. Nikolay Lazarov
  Здравейте, бихте ли ми изпратили информация за фирмата продала вратата. Благодаря
 224. здравко димитров
  здравейте търся входна врата за къща моля за контакт на коректна фирма
 225. jenq
  търся врата.
 226. Анти Русева-Микова
  Здравейте, Предстои ми смяна на 9 броя интериорни врати - две ще са сгъващи се евентуално, плюс една входна врата. Ще съм Ви много благодарна ако ми помогнете. Пообиколила съм и някоя друга фирма и това което виждам или е с ниско качество, или много са скъпи. Предварително Ви благодаря.
 227. Иво Иванов
  Здравейте, Бих искал да помоля за координатите на фирмата от която е поръчана вратата. Благодаря в аванс!
 228. Калина Жекова
  Здравейте, интересувам се от закупуването на метална врата. Моля за съдействие. Благодаря
 229. hristo
  Здравейте, претстуими закупуване на врата.Молля за кординатите на фирмата.Благодаря предварително
 230. росен
  Здравейте, Строя къща и имам нужда от 7-8 интериорни врати и от 2 блиндирани. Много ще съм ви благодарен за информацията. Поздрави, Росен Лазаров
 231. krasi
  Ще съм Ви благодарна ако ми предоставите координятите на препоръчваната от зас фирма тъй като съм в процес на търсене на стабилна външна врата. Моге ли и да споделите дали сте получили обратни отзиви и от други доволни клиенти със Вашето съдействие. Благодаря
 232. Ивайло
  Моля, ако е възможно изпратете и на мен координати на фирмата.Благодаря предварително
 233. Димитър Анастасов
  Здавейте г-н Манахов, налага ни се смяна на входна врата. Моля изпратете ни координатите на фирмата. Благодаря за съдействието
 234. Swetlana
  Здравейте.Интерисувам се от хубава, надеждна и не много скъпа блиндирана врата. Бихте ли ми помогнали със съвет и информация. Благодаря ви предварително. Размерът и трябва да е 86/197.
 235. Оксана
  Здравейте! Ще сьм Ви благодарна,ако изпратите и на мен координати на фирма. Благодаря!
 236. Надежда
  Моля, да ми пратите координати на фирмата, за да видя дали има офис и в София. Поздрави.
 237. Христина Димитрова
  Здравейте! Налага ми се да търся врати във Варна - от входна до врата за баня. Ще съм Ви благодарна, ако ми помогнете!
 238. Sasha
  Здравейте, Бих искал да помоля за координатите на фирмата от която е поръчана вратата. Благодаря в аванс!
 239. Николай
  Здравейте, поздравление за темата. Ако може, изпратете и на мен данните на въпросната фирма. Благодаря предварително.
 240. Красимир
  Здравейте, Бих искал да помоля за координатите на фирмата от която е поръчана вратата. Благодаря ви предварително!
 241. янчо
  Здравейте.Може ли да ми изпратите данните на фирмата?Предстои ми смяна на входна врата.Благодаря Ви предварително.
 242. Ели
  Здравейте, Моля за координатите на фирмата за врати във Варна! Благодаря предварително!
 243. Пеньо Димов
  Здравейте, Моля за координатите на фирмата за врати във Варна! Благодаря!
 244. Димитрова
  Поздрави за коментара! Моля да изпратите координатите на фирмата за врати във Варна.
 245. Ивелина
  Здравейте, предстои ми смяна на външна врата,бихте ли ми изпратили координати на фирмата във Варна. Благодаря предварително!
 246. Куцарова
  Здравейте! Моля за координати на фирмата за врати във Варна. Благодаря предварително!
 247. Димитър Димитров
  Здравейте г-н Манахов, интересувам се от закупуването на входна и интериорни врати. Бих искал да ми дадете координатите на фирмата.
 248. Тихомир
  Моля за координатите на фирмата, предварително благодаря!
 249. D.Andreeva
  Здравейте! Моля за координати на фирмата за врати във Варна. Благодаря предварително!
 250. Димитър
  Здравейте, Ще бъда благодарен да получа координатите на фирмата. Поздрави,
 251. Пламен Бошнаков
  Здравейте! Налага ми се да сменя входната врата на панелен апартамент. Ако може, бихте ли ми изпратили координати на тази фирма. Доволните клиенти говорят много за една фирма. Благодаря Ви предварително!
 252. Петър Въргулев
  Предстои ми и на мен да поръчвам 9 апартаментски варти за едно малко блокче. Моля за контактите на фирмата. Благодаря предварително!
 253. Димитър Филипов
  Търся стабилна метална входна врата, на разумна цена. Очаквам да ми дадете координатите на фирмата.
 254. Папанчева
  Бих искала координатите на фирмата, въпреки че се досещам коя е тя. Благодаря!
 255. Кольо
  Здравей Ивайло! Интересува ме външна метална врата до 250 лв. Моля за адрес на подходяща фирма. Предварително благодаря.
 256. Иво Иванов
  Здравейте.Може ли да ми изпратите данните на фирмата?Предстои ми смяна на входна врата.Благодаря Ви предварително.
 257. Валери
  Ще бъда благодарен за координатите на фирмата. Поздрави
 258. Полина
  Здравейте, и аз бих желала да получа координатите на фирмата. Търся блиндирана врата, старата е с дървена каса. Благодаря предварително!
 259. Свилен Златарев
  Здравейте,Ивайло.Интересувам се от координатите на двете фирми:тази,която сте ползвали,с цена 240лв. на врата и другата от 200лв.От снимките не можах да разбера: 1.Метална или дървена е вратата? 2.Цената включва ли патрон и заключване? Ествено,че имам и други въпроси,но няма нужда да отнемам повече от вашето време-достатъчно ще ми помогнете,а както виждам и на доста други хора!БЛАГОДАРЯ ВИ!Желая ви успехи!...
 260. Красимир Керанов
  Здравейте. Аз си търся обикновенна метална врата за затваряне на стаичка между етажите в блока.Евтина и здрава.Ако имате някакви координати, бихте ли ти споделили с мен. Благодаря
 261. Александър
  Трябва ми входна врата.Спешно 0885012883
 262. Тодор Спиридонов
  Здравейте, Ивайло! Благодаря Ви за статията! Написана е много професионално и определено е полезна за хората. Мой приятел от Областта търси блиндирана входна врата. Моля да ми изпратите линка, за който пишете в с9татията си. Благодаря предварително! Поздрави, Тодор
 263. Таня
  Здравей! Ще помогнеш ли и на мен? Благодаря предварително.
 264. Иван Николов
  От Варна съм.Хареса ми откровенноста.Необходима ми е стоманена входна врата за апартамент,тухла.Към кого да се обърна?
 265. Даниела
  Здравейте, Необходими са ми и интериорни врати и външна.. Моля да споделите сайта и с мен :) Благодаря!
 266. Христина
  Здравейте, Ивайло! Статията Ви е страхотна и много полезна. Надявам се да съм поредната Ви читателка, на която ще помогнете така любезно като пратите координатите на тази фирма. Надявам се да не Ви отнема много от времето! Благодаря предварително! Поздрави!
 267. Христина
  Бих искала и аз да си поръчам такава врата или подобна, но още не съм много наясно с предимствата и недостатъците на различните врати.(не бих отказала малко инфо от някой по-компетентен от мен относно блиндираните врати) Благодаря предварително!
 268. Десислава
  Аз търся метална врата за мазе,но както казахте Вие,не намерих абсолютно нищо.Ще се радвам ако споделите координатите на фирмата и с мен.Благодаря предварително
 269. ginka abagzhieva
  В момента се сблъсквам с този проблем. Благодаря предварително за информацията. Интересужам се не толкова от ефтини, колкото от качестжени врати-интериорни и входна
 270. Димитрова
  Благодаря, Ивайло, имам нужда от интериорни врати и входна. Това което видях в някои магазини не ме удовлетвори- китайските с изгодни цени изглеждат като играчки или декор за филм. С интерес очаквам твоята информация. Препоръката ми е в сайтовете информацията да се актуализира и да има цени.
 271. Надежда
  Здравейте, имам нужда от входна врата за панелно жилище. Благодаря предварително за помощта!
 272. Г. Боженски
  Търся Интериорни врати- 6 бр. и Блиндирани врати - 3 бр. за ново строителство. Благодаря!!!!
 273. иванов
  имам необходимост от блиндирани врати.Предварително благодаря ако изпратите координатите на фирмата
 274. Станимир Тодоров Тодоров
  Здравейте, господин Манахов. Може ли да ми изпратите координатите на фирмата, защото имам нужда от входна врата, както и интериорни врати.
 275. Жана Маринова
  Здравейте, господин Манахов. Може ли да ми изпратите координатите на фирмата, защото имам нужда от интериорни врати на поносими цени и монтаж. Вървя точно по Вашия път от google, обиколки, но за сега без резултат.
 276. Юлиян Христов
  Здравейте,казвам се Юлиян Христов,прочетох вашето мнение за интернет саитовете за продажби и напълно съм съгласен с вас-почти навсякаде информацията или е не-пълна или неточна,да не говорим ,че по мое мнение и невярна.Вбесява ме ,че има някакъв продукт или стока а след като се свържеш с магазина или собственика то не било точно това и цената не била тази.Сега ми се налага да подменя врата на един магазин,складова,която е към задна улица,ще ви бъда благодарен да ми изпратите адреса на фирмата от която сте поръчали и вие.благодаря ви предварително.С уважение Юлиян Христов.
 277. ТОМОВ
  търся входна врата за новопостроена къща. ще бъде съвсем на открито, изложена на всякакви атмосферни влияния.
 278. А.Б.Николов
  Търся входна блиндирана врата , да не е китайска.Ще бъде изложена на атмосферни влияния.Дано имате малко свободно време за да ми помогните.Предварително ВИ благодаря.
  • Ще се радвам, ако можете да ми дадете координатите на магазина от Варна за входни и блиндирани врати. Търся входна врата до 300-350 лв. Прегледах магазините в интернет за Варна и се обърках! Благодаря ви!
 279. петя
  Търся входна врата, да не е китайска.
 280. Димитър
  Скоро ни разбиха ключалката и ни обраха,търся блиндирана врата с най-доброто съотношение цена -качество.Моля ви,изпратете ми координатите на фирмата.Благодаря прешдарително.
 281. Десислава Георгиева
  Здравейте г-н Манахов, Моля, при възможност от ваша страна да предоставите координати на въпросната фирма. Аз си търся врата входна врата в момента и изклучително се затруднявам с избора на фирма. Благодаря предварително и се надявам въпреки информацията за времено преустановяване на споделяне името на фирмата, да направите компромис. Поздрави Д. Георгиева
 282. Поздравявам ви за това което сте решили а именно..." Дори да се появят предложения фирми за врати от Варна да рекламират тук – няма да се съглася, защото ще работя само с фирми, които не крият информация от своите клиенти и излагат вратите с цени и описание...." много е лесно да сложиш някаква снимка и да напишеш всичко най хубаво з анея, но на края когатоклиента не е доволн става доста лоша реклама, от която не виждам смисъл и не разбирам защо залагат на този начин на печалба.Благодаря за сттията, на скро и ние търсехмеврата за н епяовече от 400 лева, но когато по разпитахме не бяхем доволни от дадената фирма.
 283. иво иванов
  Моля г-н Манахов , ако иска да ми напише координатите на добра фирма за врати по поръчка. Моля и други да направят същото.
 284. Мариана Николова
  Търся и се лутам и аз в интернет координатите на фирма, от която имате добри отзиви, за входна врата. Благодаря Ви!
 285. Юлиа
  Искам да запитам мога ли да закупя само каса за врата ?
 286. Много благодаря за тези съвети, които ни давате и това че ни пишете каквоточно включват парите а именно шест лева за " транспорт на новата врата до вашето жилище демонтаж на старата врата ако касата е дървена (иначе навсякъде ще ви попитат дали не е метална) монтаж на новата врата, което включва пробиване на дупки, укрепване, запълване с монтажна пяна и подпиране на старата врата на междинния етаж на стълбището ...."е добре, е може би към самата цена на вратата са си включени някои неща, това няма как да знаем освен ако не работим в самата фирма.Вратата изглежда страхотно и на мен михареса.На скоро слагаха на съседите една врата почти 8 часа беше монтажа, вижда ми се малко дълго....
 287. Яни
  И на мен ми трябва Вашата помощ за адреса на фирмата за врати. Предварително благодаря ;-)
 288. галя райчева
  ще си пръчвам 5 интериорни врати моля за координатите на варненската фирма благодаря
 289. svetlana
  Бихте ли ми изпратили координати на фирмата за естериорни врати? Благодаря!
 290. svetlana
  Бихте ли ми изпратили координати на фирмата за екстериорни врати? Благодаря!
 291. Елена валентинова
  Здравейте, моля кажете ми фирмата и адреса. Търся входна врата, в малък стар блок сме, старата врата е огромна, но не изолира. Благодаря ви за препоръка
 292. Петя
  Здравейте, бихте ли ми изпратили координати на фирмата за входни врати. Благодаря предварително.
 293. Светла Петкова
  координатите на тая фирма моля да ми напишете, и то само ако е по размери на клиента
 294. лариса
  Здравейте, бихте ли ми изпратили координати на фирмата за входни врати. Благодаря предварително.
 295. Валентина
  Здравейте!Бихте ли ми казали кординатите на тази фирма за врати от която сте останали доволен. Благодаря ви!
 296. Ралица
  Здравейте, Търся си интериорна врата с нестандартни размери/2.30 на 1.20/ за килера. Мислех че не е чак толкова трудно но се оказа че е . Мислех да я поръчам на дърводелец от плоскост но най-евтината оферта ми излиза 430лв. Моя приятелка има такава и виждам че не е голяма философия но майсторите казват друго. Моля ако имате някаква информация за читав майстор да споделите. Предстои да сменям и входна врата, ще се радвам да ми изпратите кординатите на фирмата. Благодаря предварително.
 297. Дима Маринова
  Статията Ви много ми хареса, защото аз също се сблъсках с този проблем. Тъкмо си избрах един модел и се оказа, че височината на вратата е голяма и не подлежи на корекция. Вече един месец търся вариянти неуспешно. Проблема при мен е че цвета е строго определен, а освен това ми трябват две еднакви врати. Надявам се да ми пратите някакви координати, тъй като ме притеснява и времето, предвид наближаващия зимен сезон. Предварително Ви благодаря за отделеното време.
 298. Ваня Томова
  Предстои ми цялостен ремонт на апартамент. Моля изпратете ми координатите на фирмата за врати във Варна. Предварително благодаря.
 299. Милена Христова
  Здравейте!На мен ми предстои подмяна на входна врата,трудно се ориентирам в разликата межди блиндирана и метална врата?На картинка изглеждат по един и същи начин...Ще помоля за координатите на фирмата,от която сте закупили вашата врата...Благодаря предварително!
 300. Здравейте ! Бихте ли ми дали коoрдинатите на тази фирма за врати от която сте останали доволен. Предстои ми цялостен ремонт на апартамент..... Благодарим ви предварително. !!!
 301. Бисер атанасов
  Моля за адреса на фирмата
 302. Снежана Кожухарова
  Поздравления за споделения опит! Трябва да сменя входната врата - метална или блиндирана, желателно с топлоизолационни качества, цена около 400 лв. без допълнителните разходи за некитайска мисля че е удовлетворителна. Ще съм Ви благодарна за координатите на фирмата, от която Вие сте доволен!
 303. Христина Христова
  Аз също търся блиндирана врата и бих желала координатите на въпросната фирма.
 304. Мариана Георгиева
  Поздравления за споделеният опит! Бих желала да ми изпратите координатите на фирмата, от която сте доволен. Благодаря предварително!
 305. Добромир Гачев
  Здравейте! Бих искал да ми пратите адреса на фирмата за врати. Предстои ми закупуване на входна врата. Благодаря ви предварително!
 306. дргнж
  Дайте координати на фирмата за врати.
 307. Калоянов
  Бихте ли ми изпратили адреса .
 308. Николай Пощаров
  Здравейте, ако ви удобно ми изпратете контакт на фирмата, която сте ползвали. В момента търся решение за входна врата, вероятно блиндирана или метална /все още нямам точната представа каква е разликата/по мой размер. Лек и приятен ден.
 309. Нели Каймаканова
  Здравейте, Благодарим на Ивайло за статията. Има ли и други, които да споделят неговото мнение за въпросната фирма?
 310. Росен Урумов
  Здравейте, живея в панелен блок и наскоро успях да се преборя да ползвам стаичката на етажа. Обаче врататa е в окаяно състояние, и искам да я сменя с нещо по стабилно.имам намерение да я използвам за домашен склад, не за боклуци. каква врата ще ми препоръчате. Не ми се дават и прекалено много пари, все пак не съм едноличен собственик на въпросната стаичка.
 311. Мария Иванова
  Моля ви да ми дадете координати на фирма/фирми предлагаща и поставяща качествено входни врати във Варна. Благодаря Ви !
 312. Ivaylo
  входна метална врата , 088 5566 714 Бладодаря предварително.
 313. Petya Eneva
  Предстои ми ремонт в панелен апартамент и смяна на всички врати. Моля, за координати на фирмата
 314. Ivaylo Ts
  входна метална врата , 088 5566 714 Бладодаря предварително.
 315. Ваня Перлова
  Добър ден Господин Манахов.Както се досещате не можахме да намерим Блиндирана врата за панелен апартамент с добър външен вид,цената не е от първостепенно значение за мен.Моля за адреса на фирмата.Благодаря предварително!Очаквам с нетърпение отговора Ви.
 316. Пишете ми коя е фирмата
 317. DoorSearch
  Здравейте, бихте ли ми пратили координатите на фирмата? И благодаря за статията!
 318. Алис Симонян
  Здравейте, ще ви помоля да ми изпратите данните на фирмата. Виждам че сте написали че няма повече да давате номера, но се надявам да промените решението си, тъй като живея сама, баща ми почина и няма кого да попитам и на кого да се доверя, а разбирам че вие сте доволен, и не искам аз като жена някоя фирмичка да ме подведе, и вместо желязна да ми донесът някое тенике :) БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО, ХУБАВ ДЕН.Алис
 319. Елена
  Здравейте!Писах ви по нагоре и май обърках мястото?Благодаря ви за
 320. Елена
  Здравейте!Благодаря за статията!Аз търся врата по поръчка.Коридорът е облечен с шкафове и не може да кърти и см.Блока е стар и металната каса е 80 см.много малко.Поръчах врата от "Марбел"за 576л.Само за врата с щокова каса,като дойдоха на място да взимат размери казаха,че това е за нас възможността.Е чаках 30 дни за изработка,15 за монтаж.Сега е монтирана без половината неща,даже без шпионка.А не е и хваната с болтове към нашата каса,а само залепена.С две думи са я объркали,но не им пука и щам не сме я харесвали да си взимаме парите.АААА времето,а нервите,каква некоректност.Сега започва всички на ново,моля помогнете,незнам вече къде да търся и какво да правя!Благодаря Ви!
 321. Боряна
  Моля за координатите на фирмата за врати ? Благодаря
 322. ПАВЛИН ИВАНОВ
  Здравей колега. наскоро си купих панелен апартамент, който се нуждае от входна врата. След дълго лутане по сайтове и магазини(некоректни) попаднах на твоя коментар. Ще ти бъда благодарен, ако ми пратиш координати на фирмата.
 323. Ивайло
  Моля за координатите на фирмата за врати? Благодаря.
 324. Бранимир Николов
  Може ли да ми пратите линк за фирмата за която говорите
 325. Валерия Митова
  Моля, да ми кажете коя е фирмата и евентуални координати. Предварително благодаря!
 326. Теодора Хинева
  В момента търся входна блиндирана врата- не китайска. Ще съм благодарна да ми споделите фирмата, от която сте закупили вашата врата.
 327. Здравейте, и аз търся Български врати на добра цена ако вашата фирма е свършила добра работа моля пишете ми коя е :)
 328. Владимир Йорданов
  Здравей, и аз търся входна блинд.врата от коя фирма да поръчам на разумна цена=качество. и за съжаление нямам профил във фейсбук,ако не е проблем да ми пуснеш данните на фирмата
  • Не е необходимо да пуснете коментар през Фейсбук, защото няма да му обърна внимание - само коментари през сайта се приемат..
 329. Радослав Василев
  Човече, евала за статийката! От два дни съм на фаза ровене и търсене за блиндирана врата. Като всички и аз търся хубаво и ефтино :) Ще съм благодарен ако издадеш откъде си си взел твоята. Благодаря предварително. Поздрави.
 330. Теодора Вълчева
  Здравейте, и аз съм в търсене на нова входна врата и бях заинтересувана от Вашата статия. След кратка разходка из сайтовете и няколко магазина във Варна и аз получих същата информация - монтаж 60лв., метална каса - демонтаж още 60лв., неизмазване след къртенето на металната каса и т.н. Бихте ли ми изпратили координати на фирмата, от която сте доволен, за да мога да погледна и техните услуги? Благодаря предварително
 331. Ели
  Ще ви бъда благодарна, ако ми изпратите координати на фирмата, защото и аз започвам ремонт в панелен апартамент. Благодаря предварително!
 332. Катя Иванова
  Благодаря за информацията в статията. Моля, да ми кажете коя е фирмата и евентуални координати. Предварително благодаря!
 333. Желязков
  И аз си търся вхона врата за апартамент. Бих желал да ми изпратите координатите на фирмата, за която пишете в статията. Предварително благодаря
 334. Марияна Ранчева
  Здравейте ,може ли името на фирмата и координатите й.И аз съм в процес на търсене на блиндирана врата.Предварителон благодаря!
 335. Лиляна Цекова
  Здравейте, търся блиндирана врата. Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата . Благодаря, предварително.
 336. Георги Иванов
  Здравейте, Аз съм заинтересован ot вашата препоръка за фирмата за врати..Надявам се, че можете да mе свържете c контактa.
 337. Тодор В. Иванов
  Търся метална блиндирана врата до 300 лева. Ще ми се да бъде българска и с добра секретна брава. Категорично не искам китайска, независимо от цената.
 338. Красимира Безин
  Интересувам се от метална входна врата. Бих се радвала да споделите вашия опит и да ми помогнете да се ориентирам за фирма, която да ми свърши качествено работа, още повече, че не съм от Варна. Благодаря!
 339. Димитър Минков
  Здравейте търся входна метална врата за външни условия, която да поставя на къща. Пообиколих из магазините но срещам само турски и китайски които не стават за външни атмосферни условия или пък са плекалено нестабилни за това. Бих бил благодарен ако ми даддете координати на добра фирма за блиндирани външни Врати. Поздрави. Темата ви е страхотна... Мисля че ще има голям успех.
 340. Байрямов
  След обиколка по магазините установих ,че предлаганите врати са едни и същи,само фирмите за монтаж са различни ,ако сте доволен от монтажа на вратата и няма дефекти по времето на експлоатацията и моля, изпратете информация за фирмата от която сте я закупили. Благодаря Ви предварително.
 341. ivan
  spe6no tarsja firma ot varna za izrabotvane na blindirana vrata v kprili4en srok....molja za ime i adres na firmata,kojato hvalite...njamam kiriliza,zatova pi6a na latiniza..
 342. Нелко
  Бих бил благодарен ако ми даддете координати на добра фирма за блиндирани външни Врати. Благодаря предварително!
 343. Valq
  Здравейте! И аз започвам смяна на врати в панелен апартамент. Ще ви бъда благодарна, ако ми изпратите координати на фирмата. Благодаря предварително!
 344. Иван Иванов
  много съм доволен от вратите на ........................................ сериозна фирма - произвеждат врати по размер на клиента имат монтаж и гаранция ,спазват сроковете което е много важно
  • Уважаеми г-н Иван Иванов - това е собствения ни блог и ние пишем статии както намерим за добре. Защо не напишете една подобна статия за врати във вашия сайт и да си възхвалявате фирмите, които смятате, че са добри. Какво значи - "много съм доволен"? Много постно, няма екзалтация, няма патос, няма описани детайли, не така г-н Иванов, не така....моля за повече старание...
 345. Веско Варчев
  мога да ви дам тел на фирма която има налични входни врати и ги монтират качествено 052 ......
  • Г-н Варчев, Прочетох цялата статия, написана лично от мен и никъде не видях да моля да давате телефони на фирми за врати, моля ви :) Недейте така брутално да рекламирате. Напишете нещо, обосновете се, хората тук са коментирали, защото са харесали информацията....
 346. Марияна Иванова
  Интересувам се от тази коректна фирма и бих зелала техният адрес. Благодаря за вниманието.
 347. Димитър
  Здравейте, Необходима ми е обикновенна метална врата за маза. В гугъл намерих доста фирми и нито една варненска, които да правят такива врати. Ще съм ви благодарен ако ме насочите. Благодаря предварително Поздрави
 348. Радослав Жеков
  Здравейте! Бих бил благодарен ако ми дадете координатите на фирмата за блиндирани външни врати, от която сте доволен. Благодаря Ви.
 349. Станимир Димитров
  Здравеите Бих се радвал да полуша адреса.Благодария за вниманието
 350. Милен
  Здравейте г-н Манахов.Поздравления за труда който сте вложили в темата. Аз лично се интересувам от входна врата за къща, която е с двор и не ми е необходимо да е задължително блиндирана. Благодаря.
 351. Sotirova
  И на мен ми е необходима метална врата за маза. В гугъл намерих доста фирми и нито една варненска, които да правят такива врати. Ще съм ви благодарен ако ме насочите. Благодаря предварително Поздрави
  • Врата за маза - тук темата е друга...
   • Здрасти може ли координати на фирмата благодаря!
    Здрасти много добра информация благодаря може ли координати на фирмата.
 352. Нина Христова
  Моля, изпратете ми координатите на фирмата за входни врати Варна Благодаря
 353. Радослав Жеков
  Именно, темата е за врати за апартаменти. Не разбирам , кое от моето питане Ви подразни , та не ми отговорихте ? Става въпрос за входна врата на панелка. Ще Ви благодаря ако ми отговорите .
 354. Мариана Митева
  Здравейте! Трябва ми стабилна входна врата. Харесах това което сте написали. Доверявам се на вашия вкус и опит и ако е възможно бих желала да ми изпратите координатите на фирмата. Благодаря за отделеното време!
 355. Климентина Георгиева
  Здравейте, Търся си входна врата за къща, която да е устойчива на атмосферни влияния с топло и шумоизолазия. Благодаря предварително!
 356. Ще съм благодарен ако ми пратите координатите на фирмата.
 357. Борис
  Имам нужда от обикновена метална врата за мазата.Не е нужно да е красива.Искам да е здрава. Поздрави
 358. Галя Д.
  Търсим входни врати за апартаменти за нова кооперация във Варна.
 359. Румен
  Предстои ми да подменя старата си входна врата.Търся блиндирана врата на добра цена .
 360. Веселина
  Здравейте, Ще съм Ви благодарна ако ми предоставите информация за фирмата! Предстои ми смяна на входна врата на къща, подложена на агресивни метеорологични влияния - дъжд, сняг, високи температури. С уважение!
 361. Здравейте търсим входна блиндирана врата от български производител. Би било добре да има опции като отключване чрез карта или gsm.
 362. Ivanov
  Търся врати за панелен блок
 363. Здравейте!Трябва ми входна врата, стабилна , на добра цена.
 364. М. Маджарова
  Здравейте и от мен! В момента правя проучване относно подмяната на входната ни врата на сносна цена и попаднах на вашият блог. Бих искала да получа информация за въпросната фирма, на която сте се доверил.
 365. Христо
  Налага се да си подменя входната врата на апартамента с метална-не много скъпа.Към коя фирма да се обърна?
 366. Мария Иванова
  Здравейте, след като преживях удоволствието да се заключа отвън и да разбиваме брави се налага спешна смяна на входната врата! Моля, дайте координати на фирмата. Благодаря Ви !!
 367. Владислав
  Трябва ми метална входна врата.Благодаря предварително!
 368. Станислава Колева
  Искам координати на тази фирма. Благодаря!
 369. ИВАН П. КОСТОВ
  ЩЕ ТИ БЪДА БЛАГОДАРЕН ЗА КООРДИНАТИ НА ФИРМАТА ЗА ВРАТИ,КОЯТО СИ ИЗБРАЛ
 370. Емил Проданов
  И аз като вас прегледах доста сайтове за врати, но още не съм стигнал до желания резултат. Ще Ви бъда благодарен, ако ми помогнете. Предварително благодаря.
 371. ИВАН П.КОСТОВ
  ЗА ВТОРИ ПЪТ МОЛЯ ДА МИ ИЗПРАТИШ КООРДИНАТИТЕ НА ТАЗИ ФИРМА ЗА ВРАТИ.ПОЗДРАВИ!
 372. Деян
  Здравейте и благодаря за това, че сте споделили опита си с нас. Аз лично се интересувам от входна врата за апартамент - тухла, с перфектни изолационни качества (да не духа през, покрай нея като настоящата такава). Ше съм благодарен ако дадете препоръка за фирма. Лек ден!
 373. Ивайло
  Здравейте! Поздравления за полезната страница! Аз търся входна метална врата за апартамента за около 400 лева максимум. Обикалях 2-3 дена и по евтини от турските не намерих. Българските ми казаха срок от 30 дена което е много докато турските 2-3 дни. Българските които гледах ми се сториха с доста по малко неща от турските а изглеждаха и не токова добре. По принцип не искам турска или китайска- искам българска но да е на цената на турската и да изглежда добре поне колкото турската. Има ли такива врати или трябва да правим оборот на комшиите - ако не ние поне те да са добре :) Блгадоря предварително!
 374. Марина
  Здравейте ние търсим външни врати за къщи. Но сме в гр.София Имаме нужда от четири врати за фамилните ни къщи
 375. Катя
  Здравейте!Трябва ми входна врата блиндирана за панелен апартамент, стабилна , на добра цена.Моля за информация за въпросната фирма, на която сте се доверил. Благодаря!
 376. Гинев
  Моля ви да ми дадете координати на фирма/фирми предлагаща и поставяща качествено входни врати. Става въпрос за вила в Доброглед. Благодаря Ви !
 377. Тодор
  Трябва ми външна врата за апартамента на панелен блок.
 378. Бела Димитрова
  Търся външна блиндирана врата до 300 лв. за тухлен апартамент с монтаж и демонтаж. bellad@abv.bg
 379. Илиева
  Здравейте, търся си блиндирана входна врата. Благодаря предварително! М.
 380. Димитрова
  Здравейте! Трябва ми входна врата блиндирана за тухлен апартамент, стабилна, на добра цена.Моля за информация за въпросната фирма, на която сте се доверил. Предварително благодаря!
 381. Николай Ненов
  Здравейте статията която сте написали е превъзходна.Искам да си монтирам входна метална врата,но естествено средствата както за повечето българи са ми ограничени.Спрях се на една китайска врата но като прочетох статията и малко се разубедих.Ще може ли да ми изпратите името и адреса на фирмата за да погледна цените на други врати различни от китайските.Благодаря предварително.
 382. Ризова
  Статията Ви е добра . Много Ви моля да ми пратите координати те на фирмата. Предварително Ви благодаря!
 383. емил янчев
  здравейте,и аз като повечето ..търся врата,предлагат ли и интериорни врати?може ли адрес на фирмата?благодаря.
 384. Ekaterina Zhelezarova
  Здравейте, аз търся входна врата на къща, на трети тавански етаж. Вратата, която в момента е там е ПВЦ и през зимата не задържа топлото вътре и се покрива с лед от вътрешната страна. Мисля, че трябва или входна блиндирана врата или ПВЦ, но качествено. Благодаря предварително. katusha1232@gmail.com
 385. Николай Ненов
  Здравейте отново поръчах си врата от въпросната фирма.Заплатих я но както писах след като гледах и един клип в VBOX как се правят китайските врати тотално се разубедих и си поръчах турска външна врата.Сега чакам да дойдат да я монтират и след това ще пупликувам окончателното си мнение за фирмата.
  • Моля наистина споделете впечатления след като закупите и турската врата. Ще имаме мнения за да стане темата още по-богата на мнения. И пак повтарям: Ако търговците и производителите на врати се доверяваха повече на рекламните агенции да им направят добър сайт - нямаше сега да има почти 300 коментара под моята статия....
 386. Виктор Димитров
  Здравейте, моля за адрес на въпросната фирма. Предварително благодаря! Виктор
 387. Биляна
  Здравейте! Наистина полезна статия за хора като мен, без опит, но търсещи качество и коректност! Моля Ви да споделите към коя фирма да се насоча във Варна за блиндирана врата. Благодаря!!!
 388. Zhivka Vasileva
  Моля за координати на фирмата за спешна подмяна на входна врата на апартамент ново строителство , издаден с отчайваща китайска входна врата. Благодаря предварително!
 389. Ивайло Георгиев
  И аз бих искал да получа кординати на фирмата
 390. Ивайло Георгиев
  Email. ivo_savianov@ abv.bg
 391. Стефан Николаев
  Интересувам се от името на фирмата и дали има филиал в София. Благодаря
 392. Валентин Петров
  Здравейте! Аз също се нуждая от качествена блиндирана врата. Моля да споделите коя е фирмата. Благодаря предварително!
 393. Ангел Ангелов
  Здравей!И аз минах по вашия път и до момента съм разочарован.Надявам се вие да ми помогнете да намеря фирмата отговаряща на моите изисквания.
 394. Vladimir Pilchev
  Здравейте г-н Манахов, търся стабилна врата за къща. Ако смятате, че от Вашия личен опит може да ми препоръчате някоя фирма, ще ми е полезно. Разбирам, че сте ИТ специалист. Засега онлайн разгледах врати на Hörman, нямам представа за цените. Със сигурност са над 1000 лв., но качеството струва пари. Благодаря предварително.
 395. Николай Ненов
  Поздрави на всички отново.Вече съм с нова метална врата(турска)закупена от въпросната фирма.Дойдоха да ми я монтират след една седмица(който иска по-бързо трябва да заплати допълнително има бърз и експресен монтаж).Момчетата дойдоха донесоха вратата демонтираха старата врата,разшириха отвора понеже турските врати са малко по-широки,монтираха я и я нивелираха.Сега съм горд собственик на турска блиндирана врата и съм доволен.До мен съседния апартамент по същото време също сменяха вратата с турска но от друга фирма.След като си отидоха я погледнах и изпаднах в ужас всичко беше криво не бяха я нивелирали.Така че може да се разчита на въпросната фирма.Успех на всички.
 396. kalina
  Трябва ми входна блиндирана врата на добра цена. :)
  • ОК, но аз не съм фирма за врати, ако желаете координатите на фирмата, от която купих е отделен въпрос, но да ви препоръчвам врати няма как да стане..
 397. Бистра
  Входна блиндирана врата ми трябва. Не мога да преценя дали с вата или стиропор. Всъщност нищо не мога да преценя по този въпрос.
 398. Бистра
  Само ми препоръчайте фирмата
 399. Тотева
  Изключително съм недоволна от монтажа на поръчаната от мен входна врата. Никакъв професионализъм от старана на фирма "...Монтажи" ООД. След направената рекламация - НИЩО! Дойдоха погледнаха и казаха: ПО ДОБРЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ - и си заминаха! Само за инфо - между касата и стената има разстояние по 1,00- 1,50 см- НЕ БИЛО ПРОБЛЕМ - продавали много красиви лайсни...
 400. Виолета
  Изключително съм недоволна от монтажа на поръчаната от мен входна врата. Никакъв професионализъм от старана на фирма "...Монтажи" ООД. След направената рекламация - НИЩО! Дойдоха погледнаха и казаха: ПО ДОБРЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ - и си заминаха! Само за инфо - между касата и стената има разстояние по 1,00- 1,50 см- НЕ БИЛО ПРОБЛЕМ - продавали много красиви лайсни...
 401. Надя Желязкова
  Здравейте.....вече може би е травиално....но аз съм поредният потребител, ойто желае да го насочите към тази фирма.... Благодаря предварително!
 402. Огнян Михайлов
  Здравейте, искам да Ви помоля да ме насочите към тази фирма от която сте останал доволен. Спешно ми се налага да сменя входната врата с желязна-може би блиндирана на поносима цена. Надявам се на коректното им отношение и качествена работа при поставянето. Благодаря Ви за споделената информация и опит в тази насока.
 403. Исо Радев
  Здравейте, поздрави за статията и за урока по корекност към фирмите. В момента входната врата се състои от две части. Дървена която се отваря към антрето и метална, отваряща се към стълбището. Мисля да я заменя с една метална. Бих Ви бил благодарен за насока на къде да се отваря и за координати на въпросната фирма от която сте останали доволен. Благодаря
 404. Невена Дишева
  И аз се нуждая от Вашата помощ. Ще съм благодарна, ако ми посочите фирмата, от която, според написаното, сте останал доволен.
 405. Антон
  Здравейте! Искам контакти за фирма. Трябва блиндирани врати в къща. Благодаря.
 406. Халил Шакир
  Здравейте, искам да Ви помоля да ме насочите към тази фирма от която сте останал доволен.Имам метална врата, но бих желал да поставя втора (за по-добра сигурност и изолация). Надявам се на коректното им отношение и качествена работа при поставянето. Благодаря Ви за споделената информация и опит в тази насока.
 407. Таня Маринова
  Търся входна врата до 300лв с монтажа.
 408. Йордан Йончев
  здравейте, моля за координатите на фирмата . Нуждая се от качествена услуга. Весели празници! 0878545111 йордан йончев
 409. Колева
  Здравейте,интересно поднесена информация. Ще помоля за координати-на нас ни трябват не 1-на,не 2-ве,а много врати! Предварително благодаря!
 410. красимир
  Здр. ,давай да я видим тая фирма ,че аман от качествени врати в нета :-)
 411. Силвия
  Може ли информация за фирмата? благодаря
 412. Славка Стоянова
  Поздравления и почитания от мен:)) Mоля за координатите на коректната фирама за блиндирани врати: slavka1966@abv.bg
 413. Георги Сейменски
  Привет, преди седмица поставих абсолютно същия модел, който виждам и от снимките ти (701-B). Предстои ми "обръщане" и поставяне на праг от вътрешната страна на апартамента. Би ли споделил какъв вариант си приложил при теб? Фирмата предлага изгодни уширители за обличане отвътре (35 лв. комплекта), но няма цвят подходящ за тази врата и това предполага друго решение. ако предпочиташ тел. за контакт: 0886 99 8606 или посочения мейл.
  • Използвах парчета от външна изолация: Изрязах ги в необходимия размер Залепих ги със силикон на стената Шпакловах и боядисах.
 414. Tеодора Павлева
  Може ли координатите на фирмата!
 415. цветелина
  Здравей!Налага ми се да сменям вратата на мазето,защото я разбиват за 3 път и бих се радвала да ми изпратиш координатите на фирмата. Предварително ти благодаря!
 416. Б. Борисов
  Здравейте! Аз също търся фирма с добри врати и качествен монтаж. Моля Ви за контакти с фирмата, от която сте доволен!
 417. Жулиета Богдева
  Здравейте! Нуждая от качествена блиндирана врата за панелен апартамент. Моля, споделите коя е фирмата. Благодаря предварително!
 418. Иванка
  Здравейте, ще съм много благодарна да ми дадете кординати на фирмата. Искам здрава входна врата, защото ни ограбиха вчера. Имейлът ми е vanina_dimitrova@mail.bg
 419. Plamen
  Здравейте!И аз като другите търся входна китайска врата.Проблемът е че съм от Горна Оряховица и не зная как ще стане с превоза,но дайте координати на фирмата моля.
 420. Асан Бобев
  Трябва ми входна врата за къща, и до момента не мога да се спра на никакви, моля за съдействие. поздрави,
 421. Диана
  Здравейте! Бихте ли споделили координатите на въпросната фирма за врати.
 422. Йордан Йончев
  необходима ми е евтина врата. поздрави 0878545165
 423. Иринка Петрова
  Здравейте, спешно ми трябват координатите на въпросната фирма за входни врати. Благодаря предварително!
 424. Симеон Братанов
  Чудесна страница! Поздравления! Моля дайте ми координатите на фирмата за изработка на врата 0879880094
 425. Росен
  Здравейте, наистина сайтът излиза в челни места в гугъл търсачката :) Интересува ме и мен коректна фирма и външна врата за апартамент на сносна цена. Ще помоля за контакти на фирмата на имейл. Благодаря предварително.
 426. Соня Тодорова
  Здравейте,пред мен смяната на входната врата също стои на дневен ред. Бих желала да получа координатите на въпросната фирма. Благодаря предварително!
 427. VN
  Здравейте, Чудесно е, че сте си направили труда да опишете и споделите опита си в търсенето и намирането на доставка и монтаж на врата. Предвид това, че в момента следваме стъпките ви се надяваме, че ще споделите координатите на въпросната фирма за входни врати Благодарим предварително!
 428. Здравка Вълчева
  Благодаря!
 429. Търся Врата
  Здравейте, Интересувам се от блиндирана входна врата с добра изолация. Благодаря предварително.
 430. Венци Минев
  Здравейте, и аз искам да си сменям входната врата на апартамента, ако може да ми кажете фирмата, благодаря
 431. Владимир
  Търся входна врата
 432. Тинка
  Здравейте! Трябва ми входна врата блиндирана за тухлен апартамент, на добра цена.Моля за информация за въпросната фирма, на която сте се доверил. Предварително благодаря!
 433. brega
  Искам да помогна на хората който смятат да си сменят външната врата.Не си купувайте врата от фирма"Врати Варна".През октомври си закупих метална врата от същата фирма,след една седмица дойдоха и ми поставиха вратата дадоха гаранция и си отидоха.Всичко беше нормално,но след три месеца вратата нещо увисна и започна трудно да се затваря и от там се започна ходене по мъките.Първо звъннах в магазина от където ми обясниха да се обадя на телефоните на монтажниците,обадих им се записаха ми името и след това нищо.Изчаках да минат две седмици и отидох направо в магазина,обясних за какво става въпрос.Продавачката ми каза,че ще се свържи с монтажниците записа ми името телефона и адреса и отново нищо.Минаха следващите две седмици звънях отново в магазина и отново празни обещания.И до момента вратата ми си стои така и аз продължавам да чакам някой от прословутата фирма да дойде и да ми оправи вратата.
 434. Женя Симова
  Търся входна врата за стар апартамент във Варна. Надявам се да ми помогнете да направя най-добрия избор. Предварително благодаря.
 435. Силвия Захариева
  Здравейте! Да споделя и аз, че търся входна врата. Ще Ви бъда благодарна за информация за фирмата.
 436. Daniel Dimow
  Интересувам се от фирмата,от която сте доволни
 437. Цнеткова
  Бихте ли споделили координатите на въпросната фирма за врати..
 438. Цветкова
  Бихте ли споделили координатите на въпросната фирма за врати.
 439. Катя Йорданова
  Здравейте, надявам се да ми изпратите координатите на въпросната фирма за входни врати. Благодаря предварително!
 440. Ани Вълева
  Здравейте, фирмата от ко
 441. Ани Вълева
  Здравейте Фирмата от която сте доволен има ли офис в София? Моля за адреса нуждая се от блиндирана входна врата
 442. Женя
  Бих желала и аз координати на фирмата. благодаря!
 443. Румяна
  Дано фирмата има офис и в София.
 444. Яна Торбова
  Здравейте, Интересувам се от поръчка на 2 бр. входни железни врати в гр. Варна. Моля за име на фирма и координати. Благодаря предварително
 445. Ю.Коев
  Здравейте! Благодаря за изчерпателната статия! Би било чудесно ако ми предоставите координатите на фирмата. Планирам промяна входната врата на апартамент. Благодаря предварително!
 446. М.Добрева
  Моля,за името и координатите на фирмата за врати.Предварително благодаря.
 447. Зейнеп
  Здравейте, може ли да ми кажете координатите на фирмата за входни врати Благодаря !
 448. и аз търся врата, браво за СЕО-то
 449. Теодора Тодорова
  Здравейте, бихте ли ми казали името на фирмата която препоръчвате, или адрес и телефон евентуално. Благодаря предварително.
 450. Миро
  Здравейте! Ако е удобно и на мен да ми дадете координатите на фирмата. Благодаря Ви предварително!
 451. Людмила Вакрилова
  Здравейте, изчетох всички коментари, но така и не намерих някакви координати на фирма, която да повикам да ми монтира закупената вече врата, ако някой ги има, моля споделете, на мейла или както е удобно. Хубав ден !
 452. Илиян
  Здравейте, Интересувам се от координатите на фирмата. Благодаря предварително!
 453. Ваня
  Може ли и на мен координати?
 454. Таня
  Здравейте! Моля за координатите на фирмата:) Предварително благодаря!
 455. Димитър
  Моля,за координати на фирмата!
 456. Гергана Цачева
  Здравейте! Новодомци сме и искаме да сменим входната си врата, но сме доста "боси" по тази тема. Ще се радвам да ми дадете кординати на фирмата. Ще съм Ви много благодарна.
 457. Гергана Цачева
  Здравейте! Новодомци сме и искаме да сменим входната си врата, но сме доста “боси” по тази тема. Ще се радвам да ми дадете кординати на фирмата. Ще съм Ви много благодарна. ger.tsacheva@gmail.com
 458. Детелин Стоянов
  Входна врата за апартамент и съм на същият кръстопът. 0896805200
 459. Живко
  НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО евтините врати!!! Могат да се отворят и разбият дори с отварачка за консерви!! Ето видео от руснаците как го правят!
 460. Тихомир Митев
  Здравейте! Страхотна статия, точно в целта на купчината ми от въпроси :). Аз също бих искал да разбера адреса на фирмата, благодаря. Поздрави!
 461. Боян
  Добър Ден, Интересувам се от адреса на въпросната фирма. Благодаря предварително.
 462. Данка Пискова
  Здравейте г-н Манахов, Вашата статия много ми допадна. В града, в който живея, една фирма ни предлага входни врати за апартаменти от Варна. Интересувам се от координатите на Вашата фирма във Варна, ако се окаже същата, няма да имам колебания да си поръчам такава врата. Предварително благодаря !
 463. Ваня
  Привет! Интересувам се от адреса и фирмата за входни врати.
 464. Милена Митева
  Здравейте,търся да купя метална входна врата за къща.Бих искала координати на фирмата, ако работят и с поръчки още по-добре.Благодаря !
 465. Румен ЦОНЕВСКИ
  Моля за координати на въпросната фирма. Ще са ми необходими няколко врати.
 466. Мерсие Тюфекчи
  Привет!Може ли координати на фирмата. Благодаря предварително!
 467. Теодора Господинова
  Здравей, интересувам се от външна врата за панелен апартамент на добра цена.
 468. Вратар
  Здравейте, и на мен ми предстои смяна на външна врата и моля за координати на фирмата, от която сте останали доволен. Благодаря.
 469. Стоян Стефанов
  Здравейте аз също бих искал да разбера по-подробно за коя фирма става въпрос, тъй като и на мен ми се налага да подмня водната си врата. Благодаря предварително
 470. Владимир Йорданов
  Здравей,аз имам нужда от метална врата за мазето .Ще съм благодарен ако ми изпратиш кординатите на фирмата.
 471. Таня
  Моля помагайте, търся входна блиндирана врата. Ако може да получа името на фирмата, от която сте доволен. Благодаря
 472. Николай Неделков
  Здравеите г-н Манахов,и аз търся врата.Ще съм ви благодарен ако ми дадете координати. Благодаря.
 473. Даниела Тумбева
  Здравейте,спряла съм се на две фирми във Варна,но нямам отзиви за тях.Така че Ви моля за името на тази,за която пишете
 474. Ивайло Романов
  Здравейте, търса вътрешна метална/блиндирана врата за гараж. Моля, изпратете ми координатите на фирмата, от която сте доволен. Благодаря предварително.
 475. Росен
  Здравеите г-н Манахов,и аз търся врата.Ще съм ви благодарен ако ми дадете координати. Благодаря.
 476. Бисеров
  Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата и моля споделете къде е произведена. Благодаря.
 477. vesso
  Здравейте, търся и аз блиндирана входна врата, бих се радвал ако споделите с коя фирма сте работили. Благодаря предварително.
 478. Гергана Георгакиева
  Здравейте, Манахов! Нуждая се от входна врата за къща и се надявам на Вашата помощ! От няколко дни се лутам из мрежата безуспешно... Резултат никакъв, докато не попаднах на Вашата статия! Очаквам отговора Ви с нетърпение! Успешна година желая!
 479. Параскева
  Търся стабилна блиндирана врата. Благодаря!
 480. Антон Неделчев
  Може ли ккординати на фирмата? Търся входна и интериорни врати.Благодаря.0899677997 anton.nedelchev@gmail.com
 481. Ясен
  Здравей в момента си търся входна блиндирана врата и ще съм ти благодарен да ми кажеш коя е фирмата. jas666@abv.bg
 482. Димитър Димитров
  Интересна статия, благодаря за информацията. Бихте ли ми изпратили, моля координати на фирмата? Благодаря, предварително!
 483. Дончо Стойков
  Аз също търся врата и бих разгледал какво предлагат тези момчета ако ми изпратиш координати с тях.
 484. Тихомир
  Бихте ли ми изпратили адреса на фирмата
 485. Neli Todorova
  Здравейте! Търся интериорни врати. Бихте ли ми казали коя е фирмата. Приятна вечер.
 486. В. Митева
  Моля за координати
 487. Павлина Димитрова
  Здравейте интересувам се за входна врата и коя точно е фирмата,благодаря предварително.
 488. Й. Михалев
  Здравейте! Аз също търся входна, но и интериорни врати. Ще съм Ви много благодарен, ако ми помогнете. Благодаря! тел.
 489. Гургуров
  Здравейте, Търся входна врата.Бихте ли ми казали коя е фирмата. Благодаря.
 490. Teodor Apostolov
  Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата.Благодаря.
 491. Михалев
  Здравейте,интересувам се от входна блиндирана врата и 2бр.интериорни врати.Може ли да ми дадете информация за въпросната фирма.Благодаря!
 492. Лора Щиркова
  Благодаря за полезната информация! Интересувам се от интериорни врати и от входна блиндирана или укрепена. Ще съм благодарна за координатите на фирмата, от която сте доволен.
 493. Иван
  Здравейте, според моето скромно мнение, за да направиш качествен ремонт в дома си, на всички ни трябва по една такава страница.Хаосът на пазара за стоки от всякакъв тип е безумие и ако не внимаваме стигаме до абсурдни ситуации.Благодаря за вашата страница,в този случай поговорката"Не питай пътника-питай патника" е най подходяща.Та за да не си патим от некадърници,моля за малко информация.Търся си входна блиндирана врата,гледах китайски,турски,полски даже украински които ми харесаха на външен вид,но доколко са надеждни не знам.Разбира се цените също са различни... Моля за компетентно мнение
 494. Ники Йорданов
  Прочетох статията Ви на един дъх...и аз се лутам вече седмица и съм леко разочарован.Моля за координати на посочената от Вас фирма и ако може да споделите Вие на кой модел сте се спрял?Благодаря Ви предварително
 495. Светлана
  Здравейте господин Манахов, аз търся метална /блиндирана входна врата за панелен апартамент. Ще съм Ви много благодарна, ако ми изпратите координатите на фирмата.
 496. Илия Иванов
  Интериорна врата за панелен апартамент във Варна, коя фирма?
 497. viktoria
  Здравейте, моля за координати на посочената от Вас фирма ,необходими са ми 14 врати .Ще съм Ви много благодарна!
 498. Здравейте, благодаря за статията! Бихте ли ми пратили координатите на фирмата?
 499. Здравейте, благодаря за статията! Бихте ли ми пратили координатите на фирмата?
 500. Ivanova
  Здравейте, Моля за координатите на въпросната фирма. Ще сменям входна врата в панелен блок. Благодаря
 501. Димов Светлин
  Моля за адреса на фирмата за входни втати!
 502. Бихте ли ми казали фирмата за блиндирани входни врати
 503. Моля за информация, много полезно звучи :) Между другото и Вашата компания е много стабилна, но това няма нужда от обяснение на вашите клиенти.
 504. Александър Сираков
  Здравейте,търся да купя метална входна врата за къща -ПО ПОРЪЧКА.Бих искал координатите на фирмата, само ако работят с поръчки .Благодаря !
 505. Десислава
  Точно такава информация, като Вашата статия ми бе необходима! От 1 месец обикалям магазините или търся в интернет за входна метална врата за панелен апартамент. Спрях се на врата- китайска 249 лв от фирма DOORMANN, изчистен дизайн, боядисана прахово - черна, но се колебая. Моля, за координатите на фирмата, от която сте доволен! Предварително Ви благодаря!
 506. Роси
  Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата.Благодаря.
 507. Миглена Генова
  Здравейте, Много моля, дайте координати на фирмата която сте ползвали. От Варна съм и ми предстои смяна на входна врата. Предварително ви благодаря!
 508. Георгиева
  Здравейте!Моля за координати за външна врата за панелка. Благодаря
 509. Хари
  Здравейте Интересуват ме координатите на фирмата. Благодаря :)
 510. пламен панайотов
  входна метална врата , 088 7303083 Бладодаря предварително.
 511. Теодора Кирякова
  Здравейте! Не знам дали фирмата, която сте харесал ще ми свтрши работа на мен, защото живея в Пловдивско. Но все пак - кои са най-важните неща, които трябва да знаят във фирмата и от какво аз трябва да се интересувам при избора си. На първо време си търся външна врата за стара къща.
 512. Лидия Хинева
  Здравейте , от три дена ходя по мъките само ,че за интериорна врата.Ако монтирам една 50лв, первазите да се срежат по 5 лв за перваз 10 лева, демонтажа на врата ако е свързан с изкъртване не се подмазва а се покрива с перваз,, хлебарките свободно да минават. Ако поискам предният ден да ми изкъртят врата за да си я подмажа предварително демонтажа нараства на 30 лв дървена каса от панел без запазване на касата и т.н. Моля, ако смятате ,че Вашата фирма е коректна пратете координати.
 513. илия
  търся блиндирана входна врата 98x198 благодаря предварително за контакта на фирмата
 514. Alex
  Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата за врати. Мисля че би ми помогнало в обикалянето по фирми. Благодаря предварително!
 515. Илонка
  Поредният, търсещ входна врата до 800 лв. с монтаж.Благодаря!
 516. Вилма Паскалева
  Здравейте, интересувам се от координатите на фирмата.Търся входна врата на апартамент и да си спестя ходенето по мъките! Благодаря!
 517. Violeta Velcheva
  Интересувам се от координатите на фирмата, бихте ли ми ги изпратили. Благодаря!
 518. Деян Георгиев
  Моля за координатите на фирмата.
 519. диди
  За какъв срок изработиха и поставиха врата? Дайте ми координати за връзка с фирмата
 520. Даниела
  Здравейте, търся блиндирана входна врата. Ще съм Ви благодарна, за координатите на фирмата. Хубав ден.
 521. Татяна Георгиева
  Здравейте! Търся входна врата на изгодна цена и качествен монтаж.Благодаря за съветите!
 522. Бих желала координатите на фирмата,благодаря
 523. Кънчев
  Здравейте, Търся блиндирана входна врата за къща, устойчива на външни условия. Моля изпратете контакти на фирмата. Благодаря предварително.
 524. Недев
  Здравей, Поздравления за подхода и благодаря за информацията в аванс . Поздрави !
 525. Ивайло Гюров
  Ние също си търсиме входна врата би ли ми изпратил адреса на фирмата за която става дума?
 526. Мишо
  Моля за контакт на фирмата. Благодаря
 527. ivan
  Tърся блиндирана входна врата, благодаря предварително за контакта на фирмата
 528. Георги Горанов
  Здравейте, интересувам се от модела на вратата, цената и фирмата от която сте я закупили естествено и ако може ми ги изпартете на имейла. А и също да попитам дали между листовете ламарина има някаква изолация- топло и шумоизолирана ли е по някакъв начин с вата или стиропор, а не с хартиена пита на каквито се натъквам, които дрънчат и поропускат всички външни шумове и вибрации? Благодаря за статията!
 529. Никола Великов
  кординати на фирмата може ли благодаря
 530. Виолина Събева
  Здравейте,търся качествени входни врати за къща.
 531. Виолина Събева
  Здравейте, интересуват ме входни врати.
 532. Андрей
  Здравейте. Искам да попитам за контакт на фирмата за врати ? Благодаря предварително. И поздравления за маркетинговата стратегия.
 533. Галя Кирилова
  Здравейте.търся спешно входна врата.
 534. Елена Христова
  Моля за координатите на фирмата-дано все още да е на пазара и да предлага същата добра услуга.Предстой ми подмяна на входната врата и търся коректна фирма.Благодаря ви предварително.
 535. Стела
  Здравейте, бихте ли ми изпратили името на фирмата, тъй като си търся входна врата и искам да е от коректна фирма. Благодаря предварително :)
 536. Иванова
  Търся качествена метална врата за жилищен вход, с качествено обслужване и не на космическа цена.Благодаря предварително.!
 537. невелин
  Здравейте,търсим входна врата на нормална цена/качество/.Благодаря!
 538. Костадин
  Може ли адреса на фирмата
 539. Ѝорданка Вълчева
  Здравейте! Решихме да подменим входната врата на жилището си, но не можем да изберем фирма. Може ли да ни изпратите данни на коректната фирма, от която сте доволен? Статията Ви е много полезна. Благодаря предварително!
 540. Здравейте, бих искал контакти на фирмата за врати mlubenov@yahoo.com
 541. Пресиана Вълчева
  Здравейте! Търся качествена блиндирана входна врата за апартамента си. Статията Ви силно ме впечатли и ще съм Ви изключително признателна ако споделите с мен данните на тази фирма. Благодаря предварително за отделеното време. Поздрави!
 542. Georgieva
  Здравейте! Интересувам се за входна врата фирмата, която ВИ е харесала.Благодаря предварително.
 543. Илиана
  Моля да ми кажете коя е фирмата и само във Варна ли я има?
 544. Силвия
  Моля ,изпратете ми адрес на фирмата.Благодаря :)
 545. ВенГео
  Моля за контакти с въпросната фирма Благодаря
 546. Николай
  Моля да ми кажете фирмата която сте ползвали и сте доволен. Ще си слагам нова входна врата :)
 547. Нели
  Благодаря предварително!
 548. Виолета Янева
  Статията ви ми вдъхна доверие, моля за координати на фирмата, търся входна врата за къща. Благодаря
 549. Росица Христова
  Трябва ми И нтериорна врата!
 550. Младен Желязков
  Ще ви бъда благодарен ако ми изпратите координати на фирмата, защото и аз започвам ремонт в панелен апартамент. Благодаря предварително!
 551. Силвия
  Здравейте. Търся българска входна врата за къща с включен монтаж. Може да ми оставите и ваши координати в случай, че се занимавате със SEO.
 552. Магдалена
  И аз търся входна врата. Моля за координати
 553. Милена Колева
  Здравейте, търся си входна блиндирани врата, ще съм благодарна за информацията.
 554. Красимир
  Моля за координати на фирмата!
 555. Margarita
  И аз моля да ми бъде изпратен имейл за фирмата! Благодаря предваротелно
 556. Виолета Димитрова
  Здравейте, спешно ми се налага подмяна на входна врата на едропанелен апартамент Моля за координатите на фирмата. Благодаря предварително за голямата услуга която ми правите . Виолета
 557. Димитрова
  Здравейте! Налага се да дублирам старата входна врата на апартамента с още една - метална. Външният вид не е от съществено значение, по-важна е сигурността и качествената изработка и монтаж (и цената, разбира се). Предполагам, че и заключващите механизми също играят важна роля... Поздрави!
 558. Живка Генова
  Моля за информация за фирмата
 559. Дора Стоянова
  Здравейте, с точно тези думи на търсене попаднах на станицата Ви. Нужни са ми две врати за новострояща се къща- едната централна входна , другата- странична. Не е необходимо да са блиндирани. Впоследствие, ако съм доволна от услугата, ще поръчам и интериорни. Благодаря :)
  • Здравейте, След ремонта, който направих всъщност промених мнението си за фирмата за врати, за която е написана статията. Намерих нов консултант по вратите и останах повече от доволен. Изпратете ваш телефон на имейл и той ще се свърже с вас
 560. Росен Тодоров
  Здравейте! Бихте ли споделили коя в фирмата от която сте доволен ? И на нас ни предстои покупка на блиндирана врата ,и се колебая между някои китайски врати или от едни турски които се предлагат от магазин Врати Експерт във Варна! Блгодаря предварително Поздрави :)
 561. Илияна Илиева
  Здравейте може ли името на фирмата.
 562. Невена Василева
  Имам спешна нужда от входна врата! Моля, дайте координати на фирмата! Предварително благодаря!
 563. Йордан Славов
  Здравейте, търся си входна врата, но както сте написали в описанието няма кой знае каква подробна информация и ако може малко съдействие от ваша страна да мога да си намеря качествена врата. Благодаря предварително!
 564. Нина Събева
  Моля за координати на фирмата.Трябва ми гаража плюс пешеходна за жилищен блок
 565. Венета Динчова
  Здравейте,имам нужда от помощ,прочетох вашите съвети,след,което се обнадеждих,че накрая ще успея да намеря добра форма за врати,имам нужда както от интериорни врати ,така и от външна метална врата на мазе,но с прозорец,за проветряване,в къща.Предварително Ви Благодаря!Ще очаквам адреса на препоръчаната фирма,защото ми е много важно,в застой сме,по същата причина!!!
 566. Ани
  Здравейте, впечатлена съм, че помагате по този начин. Имам нужда от изгодна и надеждна външна врата, а също ще сменям вътрешни. Моля за съдействие! Благодаря!
 567. Станислав Янакиев
  Здравейте, и аз съм в ситуация на търсене и ровене, за закупуване на входна врата. Бих искал и аз да получа координати на тази фирма благодаря предварително.
 568. Здравейте, г-н Манахов, Бихте ли ми пратили информация за фирми за входни врати във Варна. Много благодаря.
 569. започнах датърся информация за входни врати и разбрах,че промяна в ситуацията със сайтоветелное и информацията е същата като преди години - няма я. Пратете ми фирмата,която сте ползвали. Благодаря предварително.
 570. здр. г-н Манахов, търся фирма , която изработва метални врати с размери различни от стандартните. Интересува ме фирмата за която писахте дали извършва такава услуга. Благодаря !!!!!
 571. Здравейте, интересувам се от фирма за метални врати Варна. Благодаря Марианна
 572. Здравейте,търся фирма която да ми изработи метална врата за мазе. Бихте ли ми пратили кординатите на фирмата. Благодаря!
 573. Здравейте, търся фирма която да ми изработи една стабилна блиндирана външна врата, която да се намира пред друга вътрешна врата. Фирмата, която препоръчвате дали предлага подобна услуга?
 574. Здравейте! търся фирма която се занимава с продажба и монтаж на интериорни врати във Варна. Бих желал да получа координатите на фирмата от която сте останали доволен. Поздрави, Илиян
 575. Хубава и полезна информация и споделен опит.Бих искал да разбера на коя фирма да се спра , тъй като и на мен ми предстои да слагам интериорни и въшна врата. Ако знаете и такъв за алуминиева и пвц врати ще Ви бъда благодарен да го споделите!
 576. Здравейте!Предстои ми смана на входна врата.Ще Ви бъда благодарна ако споделите фирмата ,която е изработила вашата.Благодаря предварително!
 577. Здравейте, и на мен ми трябва врата - моля споделете фирмата. Поздрав
 578. Здравейте,ще съм Ви много благодарна,ако споделите и с мен коя е фирмата за врати във Варна,от която сте доволен.Благодаря за това,че съдействате на много хора и на мен да направим добър избор.
 579. Любомир Колев
  Търся входна врата за панелен апартамент, моля за фирмата от която сте останал доволен
 580. Здравейте, може ли информация за фирмата, че се налага да сменям входна врата на панелен апартамент. Благодаря предварително.
 581. Зравейте Може ли да получа информация за името и координати на фирмата от която сте останали доволен. Благодаря предварително.
 582. Атанас
  Здравейте, виждам че статията е доста стара ,но все пак ако имате възможност да ми изпратите кординатите на фирмата ? Благодаря Ви !
 583. Симеон
  Здравейте.Търсв врата за панелка
 584. Петкова
  Здравейте! Аз също стоя пред трудния избор на фирма за входна и интериорни врати. Благодаря за споделения опит и се надявам да ми помогнете.
 585. Момчил Карамитев
  Интересува ме въпросната фирма за врати коя е. В момента търся врати за апартамента ми и нямам идея на коя фирма да се спра. Масово пишат, че не стават повечето като качество и монтаж.
  • Здравейте,аз също се интересувам от врати.Сменям на целия апартамент и ще бъда благодарен на помощ в избора на фирма.
 586. Здравейте! Моля да ми препоръчате фирма във Варна както за входна, така и за интериорни врати на панелен апартамент. Благодаря предварително! Бъдете здрав!
 587. Здравейте! Бихте ли споделили за фирма във Варна както за входна, така и за интериорни врати на панелен апартамент. Благодаря предварително! Бъдете здрав!
 588. Здравейте! Бихте ли споделили за фирмата/консултанта, от които са доволен? Поздрави!
 589. Здравейте,аз също имам нужда от врати за апартамента,който ремонтирам в момента.Благодаря предварително.
 590. Може линк за фирмата за входни врати? Лек ден!
 591. Здравейте, Виждам че е минало доста време от както сте споделили това. Сега и аз изпадам в ситуация и нужда от врата и ще се радвам да споделите с мен информация за тази фирма , дано все още работи и е все така добра . Здраве и късмет Ви пожелавам!
 592. Живко
  Здравейте, аз също съм в ситуация за избор на блинидрана входна врата и ще съм благодарен на препоръка относно добра фирма и по възможност за бюджет между 350 и 450 лева. Успех на всички с подобен казус !

Напишете коментар