Стол за офис чрез Stol4e.bg-след два месеца се скъса кожата

Стол от Stol4e.bg е всъщност покупка от Офис Експрес Сървиз АД

Стол, който имате право да платите и да се скъса

Стол с модел: "Директорски стол ASTOR, кожа хром черен" описвам в статията. Още два месеца след покупката се скъса, но открих случайно фактурата днес, обадих се и за съжаление гаранцията е била едногодишна и е изтекла на 16 юни 2017 г. И в тази връзка това си е мой проблем, никой не ми е крив, че съм загубил фактурата, която да докаже покупката.

На картата на google можете да видите къде се намира мострената зала, от която купихме стола за да не стане грешка и при вас 🙂

Добрата новина  е,

че повече няма да пазарувам от тази Офис Експрес Сървиз АД, въпреки, че се рекламират със сертификат на Коректна фирма, защото: Кожата всъщност се оказва изкуствена и пълно менте.
Иначе в самата фактура не присъства думата КОЖА, което за мен би трябвало да означава естествена кожа, а не евтино менте. Вкарват от Китай евтини столове за по 20 EUR  и на принципа опит/грешка продават на нас тъпаците 🙂

Щяхме да купуваме още 10 стола и понеже този се скъса, не успяхме да загубим още 1500-2000 лв. Купихме украински столове и вече почти година са като нови.

Между другото два месеца след като стола се скъса, пратих снимка на имейл, но никой не ми отговори. Иначе днес, след като се обадих по телефона, ми върнаха обаждането след около 10 минути и признавам - това беше незабавна реакция!

Какво се получава на практика: От въпросната "коректна фирма" ми изпращат периодично бюлетин с промоции и ние наистина се възползвахме, но с плачевен резултат. Сега получиха тази рекламна статия, която със сигурност ще отблъсне хиляди клиенти и всичко това, защото първо се внася кофти стока.
Второ: Не се отговаря на имейлите.
Трето: Този подвеждашщ начин за доказване на покупка с касов бон, който след няколко месеца вече не си личи...
Сделката може да се докаже като фирмата си изгради модерна ERP система за управление на поръчките и в нея да се вода по дата всяка сделка. Малка държава сме и бързо се разчува, крайно рисковано е този начин на правене на бизнес.

Купувате на своя отговорност от Stol4e.bg, offex.bg, юридическо лице Офис Експрес Сървиз АД, предупредение сте!

Разбира се давам право на отговор на който пожелае като коментар, който не става видим веднага, а след като получа съобщение на имейл.
Пиша подобни статии, не защото имам свободно време, а защото така променям нещата към по-добро. В крайна сметка ние живеем тук и от нас зависи да ни е по-приятно.

16:31 ч. - всеки път всичко продължава по един и същ начин - ето и сега ми се обадиха от най-високо ниво. Все пак са получили имейла ми, но не както съм написал два месеца след покупката, а януари 2017 г., обещах да внеса пояснение. Въпросът е, че трябваше да се появи тази статия за да "видят" имейла ми. Цели осем месеца 🙂
Очаквам коментаър от страна на Офис Експрес Сървиз АД, обещах да го публикувам без цензура 🙂

Начало на manahov.com

Все още няма коментари.

Напишете коментар