Учебник по Родинознание на Костадин Костадинов

"Учебник по Родинознание" на Костадин Костадинов можете да поръчате в тираж 1 брой.

"Учебник по Родинознание" е с изчерпан тираж и затова не е безплатен. Заплаща се индивидуален печат. 

Ако желаете да дарите сума за следващото преиздаване, моля пишете на e-mail: manahov.com@gmail.com

Цена за 1 брой: 24 лв. с ДДС

Viber/ тел: 0876 408 866
e-mail: manahov.com@gmail.com

Срок за отпечатване и изпращане ~ 5 работни дни.
Доставката е за ваша сметка.

Можете да поръчате учебника и ако живеете в Европа. Заплащането е авансово по банков път.

Тук можете да разгледате учебника онлайн (клик).

За разлика от "задължителните учебници", изданието на Костадин Костадинов е търсено от хиляди родители, баби, дядовци, чичовци и лели. Бива подарявано с гордост на подрастващите българчета, изучаващи понякога токсичен, учебен материал. Авторът има две деца и ми е споделял, че докато е работил над съдържанието, го е пречучпвал и през техния начин на мислене.

Учебник по Родинознание на Костадин Костадинов

Учебник по Родинознание на Костадин Костадинов

Костадин Костадинов:

„Българското училище е превърнато в инструмент за отродяване и асимилация на българите. С новите „български“ учебници по история се възпитават нихилисти, дегенерати и емигранти. Опитах се да направя каквото беше по силите ми, за да спра този процес – срещах се с министри и депутати, писах писма до медии, правих протести. Резултатът, като изключим вдигнатия шум, беше нулев. Затова реших да напиша учебник по Родинознание. Учебникът няма за цел да създава някакво хипертрофирано национално самосъзнание, да създава едва ли не някакъв грандиозен национален дух у децата, не, просто ще представя българската история такава каквато е.
Каквото можах, направих. Всеки сам си кове съдбата – не знам дали така ще бъде спрян процеса на деградация и унищожаване на българския народ, но поне знам, че съм направил каквото съм могъл, а не съм седял и гледал примирено идващата гибел на България.“

При поръчка моля за:
Име и фамилия
Телефон
e-mail
адрес или адрес на офис на Еконт

Manahov.com

3 Отговора

  1. Не спекулират с името на д-р Костадин Костадинов! Учебника се раздава напълно безплатно на всеки желаещ, а това което правите вие е безумие!
    • Уважаема г-жо Върбанова, Танграм е издателството, което отговаря за печата на учебника, а аз съм управител на дружеството. Към 20 май 2021 г. в издателството няма налични бройки, които да се раздават безплатно. Всеки, който желае, може да поръча отпечатването на учебника за своя сметка. Г-х Костадинов го познавам от 2001 г. Ние отговаряме за част от предизборните кампании на партия ВЪЗРАЖДАНЕ, така че моля успокойте се, че не съм анонимен, злоупотребяващ с името на г-н Костадинов.
      • <strong>Интересно - пратих текстът от коментара по-горе до г-жа Върбанова, но явно такъв имейл не съществува:</strong> This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: viktoriq_varbanova@abv.bg host pmx.abv.bg [194.153.145.217] SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<viktoriq_varbanova@abv.bg>: 550 5.1.1 <viktoriq_varbanova@abv.bg>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table

Напишете коментар