Учебник по Родинознание на Костадин Костадинов

Учебник по Родинознание е с изчерпан тираж и затова не е безплатен. Ако желаете да притежавате оригинал на хартия заплащате за индивидуален печат. 

Поръчайте днес оригиналният Учебник по Родинознание на Костадин Костадинов за 29.99 лв. с ДДС и безплатна доставка до офис на Еконт

Viber/ тел: 08 777 522 77
e-mail: manahov.com@gmail.com

Срок за отпечатване и изпращане след постъпване на 10 заявки.

За разлика от "задължителните учебници", изданието на Костадин Костадинов е търсено от хиляди родители, баби, дядовци, чичовци и лели. Бива подарявано с гордост на подрастващите българчета, изучаващи понякога токсичен, учебен материал. Авторът има две деца и ми е споделял, че докато е работил над съдържанието, го е пречупвал и през техния начин на мислене.

Учебник по Родинознание на Костадин Костадинов

Учебник по Родинознание на Костадин Костадинов

Костадин Костадинов:

„Българското училище е превърнато в инструмент за отродяване и асимилация на българите. С новите „български“ учебници по история се възпитават нихилисти, дегенерати и емигранти. Опитах се да направя каквото беше по силите ми, за да спра този процес – срещах се с министри и депутати, писах писма до медии, правих протести. Резултатът, като изключим вдигнатия шум, беше нулев. Затова реших да напиша учебник по Родинознание. Учебникът няма за цел да създава някакво хипертрофирано национално самосъзнание, да създава едва ли не някакъв грандиозен национален дух у децата, не, просто ще представя българската история такава каквато е.
Каквото можах, направих. Всеки сам си кове съдбата – не знам дали така ще бъде спрян процеса на деградация и унищожаване на българския народ, но поне знам, че съм направил каквото съм могъл, а не съм седял и гледал примирено идващата гибел на България.“

При поръчка моля за:
Име и фамилия
Телефон
e-mail
адрес или адрес на офис на Еконт

Manahov.com

5 Отговора

  1. Не спекулират с името на д-р Костадин Костадинов! Учебника се раздава напълно безплатно на всеки желаещ, а това което правите вие е безумие!
    • Уважаема г-жо Върбанова, Танграм е издателството, което отговаря за печата на учебника, а аз съм управител на дружеството. Към 20 май 2021 г. в издателството няма налични бройки, които да се раздават безплатно. Всеки, който желае, може да поръча отпечатването на учебника за своя сметка. Г-х Костадинов го познавам от 2001 г. Ние отговаряме за част от предизборните кампании на партия ВЪЗРАЖДАНЕ, така че моля успокойте се, че не съм анонимен, злоупотребяващ с името на г-н Костадинов.
  2. Добър ден, бих искала да поръчам 2 броя учебници. Моля да ми обясните по какъв начин става поръчката и предплащането. Благодаря ви предварително за отговора. Александра Димитрова Франция

Напишете коментар