Моето мнение за ПАН сервиз Варна след проблем със съдомиялната

Скоро се преместихме в ново жилище и след основния ремонт преместихме някой електроуреди и в частния случай съдомиялната. При предното преместване бях притиснал някакъв датчик под самата съдомиялна и тя беше блокирала. След преместването започна да дава грешки: E1 и F6. В интернет видях, че това са грешки при ниско налягане на входната вода.
в 9:57 часа написах следния имейл на ПАН сервиз Варна:

"Здравейте,
Преди три години закупих от магазина с уреди транспортни дефекти Свежен, съдомиялна MAYTAG.
Преместихме се в ново жилище и започна да дава следните глрешки при пускане: E1, F6
Работи около 10 минути, дава тези грешки и започва сама да изпомпва водата.
Адресът е Варна.....
По цял ден има човек на адреса"

Винаги започвам кореспонденцията чрез имейл, защото така се пази историята на началото на решаване на проблема. Ако са мобилни оператори, отговорът е след ден. Ако е държавата - може да отиде и месец.

Час и десет минути след моя имейл ми се обади г-н от ПАН сервиз Варна и каза, че до 10 минути ще са на адреса. Предупрдиха ме, че посещението ще струва 25 лв.

Е това си беше изненада. Точно след 10 минути се обадиха, че са пред входа. Установили, че маркучът за чистата вода е прегънат и затова няма достатъчно налягане и съдомиялната подава грешки E1, F6 и започва да изпомпва водата, след това спира. Ами честито - лично бях свързал съдомиялната, но определено не съм забелязал, че маркучът е прегънат и това ми струваше 25 лв. Дали са ценни съвети на жена ми, почистили са дюзите и докато преди посещението не тръгваше на късите програми, от вчера няма проблем и с тях. Друго си е да те посетят професионалисти.

Благодаря за посещението!

3 Отговора

  1. Венета
    В ПАН Сервиз в София положението е коренно различно.. Дано всички отчетат, че написаното е за Варна. Благодаря за отделеното време за създаване и поддържане на хубавия сайт!
    • Изрично съм написал, че става въпрос за сервиза във Варна. Преди да им изпратя имейла, доста се затрудних да намеря страницата с контакти за Варна и имах сериозни съмнения, че след като им пиша на имейл ще ми отговорят, но реакцията беше скоростна. Според мен трябва да се пише както за проблемните, така и за добрите случаи, защото въпреки богатството на интернет - наличието на достоверна и НЕзаблуждаваща информация е оскъдно. Форумите се превърнаха в безкрайно накъсани диалози без авторите на коментарите да влагат информация в думите.
  2. Петър
    Здравейте, имате ли впечатление за "Пан сервиз" ООД гр. Варна по ремонт на перални машини? Наличната нещо лагерите са дали фира и издава много странен шум. Още като я купихме не беше от най-тихите. А сега не се търпи. Поздрави

Напишете коментар