Излязоха ми задължения в НАП като физическо лице

Повечето сънародници обичат някой друг да се грижи за подробностите от живота, признавам си и аз. До моментът, в който реших да тегля ипотечен кредит за закупуване на апартамент във Варна. Един не толкова слънчев ден си изтеглих номерче в НАП и се наредих на топлата опашка за да си изкарам ПИК код, с който да проверя какви задължения имам. Взех си номерче и за да си изкарам заветният документ по чл. 87, който потвърждава, че сте чист като сълза пред държавата и можете да купите имот.
Дойде моят ред и дамата зад гишето ми каза, че имам задължения в размер на 7168 лв. За мен това беше необяснимо, защото в една папка съхраняваме всички платежни нареждания по банков път на осигуровки, пенсионни фондове и т.н. Всеки месец даваме парите на счетоводителя и той превежда по банков път към държавата.
Обобщавам: Парите са внасяни редовно, усвоявани са от държавата, защото нямам прекъснати медицински права, имам папка с всички платежни, но в НАП ми излизат дължими 7168 лв.

Следва продължение

Онайн, видео консултации:

Явно проблемът ескалира, защото всеки ден ме търсят десетки хора с молба за информация. Истината е, че аз не съм специалист, а описвам само това, което лично съм преживял. С консултантът, който ми помогна и ми изясни положението съм договорил ОНЛАЙН, ВИДЕО консултации.

60 минути: 60 лв.
30 минути: 30 лв.
Цени с ДДС

Задавате всякакви въпроси с изключение: укриване на данъци, избягване на наказателна отговорност и всичко свързано със заобикаляне на закона.

2 Отговора

  1. Антонина Раева
    По вашата пулбикация "Излязоха ми задължения в НАП като физическо лице" пишете, че следва продължение. Къде е то?

Напишете коментар