Дизайн на рекламни материали

Дизайн на флаери, каталози, книги...

Дизайн е крайният резултат за въздействие спрямо вашите клиенти. За да го постигнем очакваме от вас съдействие: Дизайнът включва и маркетинга, а тук е вашата роля. Вие най-добре познавате вашият бизнес и пак вие трябва да обмислите предварително:
- Към кого са насочени рекламните материали?
- По-обикновени или по луксозно напечатани?
- Кои снимки ще присъстват?
- Текстове - послания, информация за продукти, контакти.
- Ще има ли карта с местоположението на вашият бизнес?

В България се е формирала тенденцията при поръчка на рекламни материали този толкова важен компонент да е безплатен. А именно въздействието, което създава в клиента е от ключово значение. Представете си, че ви подават каталог и корицата е абсолютно бяла - няма лого, няма текст, снимки....просто една безкрайна белота.

Каква информация ви носи?

И като казах информация - смисълът на дизайна е не само да прави красив рекламния материал, но и да дава на бъдещият или настоящ клиент информация за продукти, услуги и т.н. Нали в крайна сметка целта е повишаване на продажбите?

Какво очаквам от вас?

 • Отделете време и съставете текст, с който успешно "да се запознаете" с бъдещите си клиенти. Имайте предвид, че дизайна и маркетинга са всъщност два, отделни компонента. От първия разбират дизайнерите. От втория - вие, защото това е вашият бизнес. Ако ние разбирахме от него - щяхме ние, а не вие да го развивате.
 • Изпратете снимки от рекламни материали на ваши конкуренти и опишете вашите изисквания - например: От този флаер ми харесва това. От тези каталози - това и така ние ще добием представа какво желаете.

facebook страницата ми

За дизайна:

Основни компоненти

 • ССнимкиЗапознайте се с изискваниятаЗа качествен печат се нуждаем от подходящи снимки.

  Бърз контакт:

  Ивайло Манахов

  Ивайло Манахов

  Моля попълнете контактната форма!

  Така ми давате възможност да ви отговоря спокойно и точно.

  В работен ден - до час.

  През почивни дни или официални празници на Република България - в първия, работен ден.
  Някои от полетата са задължителни.