Печатница цифров, офсетов, широкоформатен (солвентен), сито и тампонен печат

Печатница в тираж от 1 брой

Печатница днес включва обширни възможности и съответно познания. Замисляли ли сте се защо има толкова много печатници? При това не само в България, но в региона и Европа. Както всеки бизнес и печатниците имат постоянни клиенти, които свикват с обслужването и не са склонни да сменят печатницата.
Това понякога е минус, защото се появяват нови печатници. Печатници купуват по-нова техника.

Моят бизнес е точно това - следя непрекъснато кой, какво купува, внедрява.

Ограничавайки се в собствена печатница, аз лишавам своите клиенти от непрекъснато обновяване. Няма печатница, която да си позволи да подменя всеки месец оборудването си или да внедрява ново. Контактите ми позволяват да следя най-новото. Непрекъснато получавам информация за новости не само от български печатници, но и от такива в региона и Европа.

Разбира се колкото по-далеч се пусне една поръчка - толкова и риска може да е по-голям. При условие, че от над десет години се занимавам с това - съм усъвършенствал качеството, срокът, цената и обратната връзка с моите клиенти.

Колкото до фразата: "Нищо лично, просто бизнес" - за мен всичко е лично. След като клиентът ми е доверил рекламата на бизнеса си - значи аз съм длъжен лично да се погрижа.

Видове печат:

Ако не откривате печатът, който ви е необходим, моля попълнете контактната форма.

  • ВОферта за визитки експресен печатЦените не включват: ДДС, дизайн, подготовка на файла за печат, доставка.Визитки на всякакви картони след допълнително запитване. Офертата съдържа цени за картон 350 гр. мат, с различни ламинати и срок 2 работни дни след авансово плащане на поръчката по банков път.
  • ТТранспаранти от винилПромоционални цени.Цени, които включват промазан винил, едностранен печат във всички цветове, отвори за окачване (капси).
  • SШирокоформатен или солвентен печатДиректен печат върху винил или плоскостиТранспаранти, табели
  • ССито печатПри реклама с предметиБрандиране на химикалки, запалки, ключодържатели
  • ТТампонен печатСходен е със сито печата описан о-гореОтпечатъкът е по-качествен.

Бърз контакт:

Ивайло Манахов

Ивайло Манахов

Моля попълнете контактната форма!

Така ми давате възможност да ви отговоря спокойно и точно.

В работен ден - до час.

През почивни дни или официални празници на Република България - в първия, работен ден.
Някои от полетата са задължителни.