Печатница

Печатница цифров, офсетов, широкоформатен (солвентен), сито и тампонен печат

Печатница в тираж от 1 брой

Печатница като понятие включва обширни технически термини и съответно познания. Замисляли ли сте се защо има толкова много печатници? При това не само в България, но в региона и Европа? Както всеки бизнес и печатниците имат постоянни клиенти, които свикват с обслужването и не са склонни да сменят печатницата. Навикът винаги е свързан или с по-висока цена или с пропуснато по-добро обслужване.

Моят бизнес е информацията - кой, какво купува, внедрява.

Ограничавайки се в собствени машини бих лишил клиенти си от новости. Непрекъснато получавам информация за новости не само от български печатници, но и от такива в региона и Европа.

Разбира се колкото по-далеч се пусне една поръчка - толкова и рискът е по-голям. Занимавам се с печат и реклама от 2004 г. Усъвършенствам познанията си и това ми дава предимство относно качеството, срокът и цената.

Колкото до фразата: "Нищо лично, просто бизнес" - за мен всичко е лично. След като клиентът ми е доверил рекламата на бизнеса си - значи аз съм длъжен лично да се погрижа, защото от това зависят продажбите и бъдещето на всяка фирма.

Видове печат:

Ако не откривате печатът, който ви е необходим, моля попълнете контактната форма.

 • ВОферта за визитки експресен печатЦените не включват: ДДС, дизайн, подготовка на файла за печат, доставка.Визитки на всякакви картони след допълнително запитване. Офертата съдържа цени за картон 350 гр. мат, с различни ламинати и срок 2 работни дни след авансово плащане на поръчката по банков път.
 • ТТранспаранти от винилПромоционални цени.Цени, които включват промазан винил, едностранен печат във всички цветове, отвори за окачване (капси).
 • SШирокоформатен или солвентен печатДиректен печат върху винил или плоскостиТранспаранти, табели
 • ССито печатПри реклама с предметиБрандиране на химикалки, запалки, ключодържатели
 • ТТампонен печатСходен е със сито печата описан о-гореОтпечатъкът е по-качествен.

  Бърз контакт:

  Ивайло Манахов

  Ивайло Манахов

  Моля попълнете контактната форма!

  Така ми давате възможност да ви отговоря спокойно и точно.

  В работен ден - до час.

  През почивни дни или официални празници на Република България - в първия, работен ден.
  Някои от полетата са задължителни.