Манахов рекламна агенция, печатница – вашият личен партньор

Казвам се Ивайло Манахов и ако ми се доверите

- ще се погрижа лично за вашето рекламно обслужване

Манахов е фамилията, която ме идентифицира като индивидуален консултант относно вашата реклама.

Партньорство с Манахов в следните направления:

 • ИИмот днес - порталът за имоти на ВарнаПозиция: УправителОсвен управител съм бивш главен редактор на печатните издания: Вестник Имот днес, вестник Борса имоти, Списание Имот днес, вестник Bulgarian Real estate today, вестник Недвижимость в Болгарии.
 • ААуто-България Позиция: Мениджър на проектаПроектът включва екип от професионалисти в автомобилния бизнес - програмисти, специалисти в ремонтната дейност, търговци.
  Основната разработка е ERP за управление на авто сервизната дейност.
  Другата разработка е за управление и смесване на дизел с пропан бутан.
 • РРоднотоПозиция: Мениджър на проектаПроектът рекламира родното производство, култура, туризъм и изкуство. В тази връзка ако имате близки творци, производители и т.н. ми пишете за да влизам във връзка с тях.
 • XxDepoПозиция: СъдружникПроектът се занимава с развойна дейност в програмирането: Софтуер за анализи, създаване на ERP системи за управление на рекламния бизнес, печатници, авто сервизи, ветеринарни кабинети...

  Бърз контакт:

  Ивайло Манахов

  Ивайло Манахов

  Моля попълнете контактната форма!

  Така ми давате възможност да ви отговоря спокойно и точно.

  В работен ден - до час.

  През почивни дни или официални празници на Република България - в първия, работен ден.
  Някои от полетата са задължителни.

  xDepo лого

  xDepo лого

  xDepo е лаборатория, екип за разработка на софтурни решения:

  Философията на xDepo включва малък екип, чиято цел е да разработи софтуерен продукт до определено ниво и търсене на финансиране за окончателна реализация.

  ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

  Показвам моят начин на работа, формиран от 2000 г. - годината, в която се запознах с рекламата по възможно най-трудният начин:

  Директният маркетинг

  Труден, защото успешните продажби в директния маркетинг са възможни само лице в лице с клиента. Като състезание е - след поздрава следват няколко секунди, които или ще привлекат вниманието му или всичко приключва и следва следващият клиент. Тон не е желал да ви среща, усеща, че искате да му продадете нещо. Има любопитни, агресивни също. Понякога входната врата се затръшва и оставя обида, но това са правилата - не е за всеки.
  Изисква се огромно търпение и постоянство. Рутинна работа, която носи неограничени приходи.

  Обучаваха ни да работим подробно в терена. Терена е мястото, работната площадка където се издирват клиенти. Това може да са офиси, магазини, домове, хората, които се движат по улицата. Подробно е точно това - в район X (терена) всеки срещнат, всеки офис, всеки звънец на дом може да се окаже следващата продажба. По-късно разбрах логиката на "подробно в терена" - статистика: С колкото повече хора се говори - толкова по-голям е шансът за продажба. Защото не всеки е клиент, а няма как предварително да е ясно това. Идеята на директния амркетинг е издирване на клиентите в масата от хора, офиси, магазини, домове. След края на работния ден, изговорени хиляди думи, срещи със стотици клиенти - изтощението е пълно.

  Реклама

  Ценя контактите с интересни личности, професионалисти в областите - реклама, иновации, програмиране. Търся партньорства и финансиране за проекти, които са реализирани до определен етап. Основният е xDepo:

  xDepo лого

  xDepo лого

  xDepo - Развойна дейност, лаборатория за научни разработки в софтуерни продукти, изпълнени с програмисти от най-високото ниво

  Днес,

  информацията за печатници и доставчици от и извън България, ми дава увереността да бъда вашият личен отговорник в рекламата на Вашият бизнес. Екипът, който ще сглобим ще ви осигури повече клиенти/ продажби, на мен поредният клиент/ приятел.

  Възможно е да има по-ниски цени от тези, които ще Ви предложа. В началото на бизнеса преследвах всеки клиент. Борех се за всяка поръчка, докато осъзнах:

  Не съществува склад за здраве, време и нерви.

  От този момент започнах да печеля клиенти, които постепенно се превръщаха в приятели. Не толкова заради цената, а заради личното отношение, отговорността и добрият продукт.

  "Нищо лично, просто бизнес!"

  Не приемам като философия значението на тази фраза. Според мен всичко е лично: Как е облечен клиента, как говори, наясно ли е какво иска или очаква отгатване на желанията просто, защото си плаща. И когато се съберат няколко компонента на НЕхаресване, магията не се случва. За мен работата е общуване, споделяне, усещане, творчество. Невъзможно е днес да сложа някаква маска, да се скрия зад нея и да работя успешно.
  Поне при мен се налага да усещам клиента с всичките си сетива, за да усетя какво иска и да му го дам.